Kezdőlap Egészség Mozgással azegészségért

Mozgással az
egészségért

Az egészség, az egészséges mozgás áll a Fit Boutique fókuszában. A Kecskemét belvárosában található, barátságos kialakítású fitneszteremben különböző gépek közül válogathatnak a vendégek, melyek könnyebbé, és vonzóbbá teszik a rendszeres testmozgást. Az Infratréner, a powerplate és a TRX mellett népszerű még a vadbarna szolárium, valamint már kérhető nyirokmasszázs is.
Berki Erika évek óta várja vendégeit Kecskeméten a Hornyik János körúton található Fit Boutique-ban. A legnépszerűbb gépe az Infratréner, mellyel jelentős fogyás érhető el. Csökkenti a narancsbőr tüneteit, méregtelenít, intenzíven fogyaszt és zsírt éget, növeli az
állóképességet és gyorsítja az anyagcserét.
A fitneszteremben található Powerplate vibrációs edzőgép nemcsak a sportolásra kiváló és hatékony, hiszen az egészség terén, a rehabilitációban is segít, melyet a sportolók különösen kedvelnek.
A TRX-et is egyre többen választják, mely napjainkban az egyik leginnovatívabb fitnesz eszköz. Előnye, hogy egyszerre több izmot megdolgoztat a saját testsúlyunkkal.
A Fit Boutique-t sokan választják a vad barna szoláriumért is, mely sokak számára csábító lehetőség.
Újdonság a méregtelenítő és frissítő gépi nyirokmasszázs az ödémás és visszeres területek kezelésére. Egyenletesen és kíméletesen stimulálja a szervezet keringési rendszerét. A méregtelenítési folyamatok beindításán túl, segítséget nyújt a visszér problémákkal
küszködőknek: erősíti és rugalmassá teszi az ereket. Megelőzheti a trombózis kialakulását, mert csökkenti az érfalak lerakódásait.
Meggyorsítja az esztétikai vagy egyéb beavatkozásokat követő rehabilitációt. Mélyszöveti gyulladások, ízületi gyulladások, köszvény gyógymódja.

Fit Boutique, Kecskemét, Hornyik János krt. 4. • Tel.: 06-30/830-74-72 • Nyitva: H-P 8-20 óráig, Szo: 8-13 óráig

időpont foglalható: telefonon és a Facebook/Fit Boutique oldalon