Kezdőlap Zenei élet Új dal is felkerült Alvaro Soler válogatáslemezére, ami a The Best Of...

Új dal is felkerült Alvaro Soler válogatáslemezére, ami a The Best Of 2015-2022 címet viseli

Három nagylemez, hatmilliárdnál is több stream, számtalan arany- és platinalemez világszerte, közös dalok és fellépések Jennifer Lopezzel, TINI-vel, Birdy-vel vagy Cali Y El Dandee-vel, közreműködés olyan kasszasikerekben, mint az Encanto vagy a Gru 3, tévés szereplések hada: Alvaro Solernek nem sok szabad pillanata volt eddigi karrierje során. 

Solert azonban saját maga szerint mégsem ezek a tények definiálják, hanem az, hogy ő hogyan viszonyul a mindennapokhoz. „Természetesen borzasztóan hálás vagyok a sikereimért, de ennek kevés ráhatása van a magánéletemre. Sokkal inkább azt szeretném, hogy az emberek kapcsolódjanak hozzám; ahhoz, ahogyan én látom a világot, és ne csak egy tökéletesre csiszolt Instagram-profilt lássanak. Az élet túl rövid – éppen ezért az a lényeg, hogy jól érezd magad, ameddig csak lehet. A szerelem, a barátság, a csapatszellem mind-mind borzasztóan fontosak számomra: a zenémen keresztül szeretném azt is megmutatni, hogy ezeken a területeken senki sem tökéletes – én meg pláne nem!” – mondja az énekes.

A multikulturális háttér (Soler élt többek között Tokióban, Barcelonában, Berlinben, és hat nyelven beszél folyékonyan), valamint ez a hozzáállás az, amitől Alvaro Soler zenéjéhez ennyire könnyű közel kerülni. Az édesbús, őszinte és melankólikus szerelmi balladáktól kezdve, a nagyzenekarra hajazó, finom pergőszekciós, mélyebb mondanivalójú dalokon át a vidám, flamenco-motívumokkal átszőtt popslágerekig mindent megtalálunk az énekes-dalszerző palettáján – mindezt úgy, hogy mégis sikerült egy olyan egyedi hangzásvilágot megalkotnia, amelyet Buenos Airestől Berlinig felismernek a rajongók.

Ezekből a dalokból gyűjtött össze most huszat. Köztük van debütáló kislemeze, az El Mismo Sol, amely jelenleg hatalmas TikTok-sláger; a Mágia, mely Alvaro szerint legjobban tükrözi azt, hogyan dolgozik dalszerzőként; valamint a Sofia is, amely világszerte ismertté tette őt.

A The Best Of 2015-2022 a mai naptól elérhető minden digitális platformon.