Kezdőlap Kiemelt DUNAVECSÉN ÉS JÁNOSHALMÁN JÁRTAK A MEGYEI TOBORZÓCSOPORTOK

DUNAVECSÉN ÉS JÁNOSHALMÁN JÁRTAK A MEGYEI TOBORZÓCSOPORTOK

Az egyenruhások a tegnapi napon többek között középiskolásoknak beszéltek a szerződéses határvadász szakmáról és a rendőri hivatásról.

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportjai 2022. október 13-án megyeszerte népszerűsítették mind a rendőri, mind a szerződéses határvadász hivatást.

Délelőtt Jánoshalmán először a helyi művelődésközpont nagytermét töltötték meg az érdeklődők. Később a mezőgazdasági technikum diákjai is meghallgatták a rendőröket, akik részletes tájékoztatást adtak a felvételi követelményekről, az alkalmassági vizsgálatokról és a szerződéses határvadászok, rendőrök feladatairól. Az egyenruhások készségesen válaszoltak a fiatalok kérdéseire.

A toborzócsoport eljutott Dunavecsére is, ahol a főtéren állították fel mobil standjukat. Érdeklődésben ezen a településen sem volt hiány, és többen távoztak felvételi egységcsomagokkal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!