Kezdőlap Kiemelt KATTANT A BILINCS A GÉPKOCSIFELTÖRŐ CSUKLÓJÁN

KATTANT A BILINCS A GÉPKOCSIFELTÖRŐ CSUKLÓJÁN

A kamera felvette, a rendőrök pedig pillanatok alatt beazonosították a 36 éves kecskeméti tolvajt, akit tegnap elfogtak és őrizetbe vettek a megyeszékhely rendőrei.  

https://youtube.com/watch?v=Tm3o5kltQps%3Fautoplay%3D0%26start%3D0%26rel%3D0

Bejelentést tett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra egy helvéciai férfi 2022. szeptember 10-én délután, miszerint egy ismeretlen személy betörte a parkoló autójának ablaküvegét és ellopta a kocsiból a pénztárcáját, amiben 40.000 forint és a bankkártyája volt. A helyszínre érkező rendőrök beszerezték a környék kameráinak felvételeit, melyeket megnézve azonnal beazonosították a gépkocsifeltörőt. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök számára, korábban számtalan alkalommal intézkedtek vele szemben. A nyomozók – a tolvaj elszámoltatása érdekében – a lakóhelyéhez vonultak, azonban a gyanúsított megneszelte az akciót és elmenekült. A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki a 36 éves helybéli ellen, aminek eredményeként tegnap elfogták és őrizetbe vették.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy másik három gépkocsifeltörésért is felelős a férfi, melyeket idén tavasszal követett el társával. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki a tolvajt a lopásokért és kezdeményezik a letartóztatását.