Kezdőlap Kiemelt KUNSZENTMIKLÓSON TOBOROZTAK

KUNSZENTMIKLÓSON TOBOROZTAK

A megyei toborzócsoport tagjai mindennap más-más városban várják a szerződéses határvadász szakma és a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportja tegnap Kunszentmiklóson járt. Az egyenruhások a városközpontban elhelyezett mobil standjuknál várták az érdeklődőket, akik a szerződéses határvadász jogviszonyról, valamint a rendőri hivatásról kaphattak részletes tájékoztatást. Többen felvételi egységcsomaggal távoztak a beszélgetést követően.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!