Kezdőlap Kiemelt SOKSZOR CSAK EGY MÁSODPERCEN MÚLIK 

SOKSZOR CSAK EGY MÁSODPERCEN MÚLIK 

Baleset-megelőzési előadást tartott a kecskeméti és kalocsai középiskolásoknak Pintér József r. főtörzszászlós.

„Egy másodpercen múlik az élet” címmel tartott előadást középiskolásoknak Pintér József r. főtörzszászlós 2022. október 13-án Kecskeméten, a Hírös Agórában.

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője megdöbbentő, helyenként pedig humoros előadása során, a több mint huszonöt éves pályafutása alatt megtapasztalt veszélyforrásokról beszélt a fiataloknak.

Az előadásairól országosan ismertté vált szakember a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának a meghívására érkezett Kecskemétre, ugyanis megyénkben kiemelt figyelmet kap a balesetmegelőzés. A rendőrség azon dolgozik, hogy senki ne váljon bűncselekmény vagy közúti baleset áldozatává.

Pintér József közel tíz éve indította el baleset-megelőzési előadásait. Nem csak rendőrként, de kétgyermekes édesapaként is fontosnak tartja, hogy az emberek figyelmét felhívja a biztonságos közlekedésre.

Kecskeméten 579 tanuló nézte végig az előadást, melyet október 14-én a Kalocsai Színházban ismételten, közel 200 helybéli diák részvételével tartott meg.