Kezdőlap Kiemelt TISZAKÉCSKÉN ÉS LAJOSMIZSÉN TOBOROZTAK 

TISZAKÉCSKÉN ÉS LAJOSMIZSÉN TOBOROZTAK 

A Bács-Kiskun megyei toborzócsoport tagjai a kiskunhalasi irodában is várják az érdeklődőket, de a megye településeit is rendszeresen felkeresik azért, hogy a határvadász szakma iránt érdeklődőkkel elbeszélgessenek.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. szeptember 29-én Tiszakécskén és Lajosmizsén  jártak. A kisvárosok frekventált területein helyezték el mobil standjukat, és ott várták a szerződéses határvadász szakma iránt érdeklődőket. A rendőrök készségesen válaszolnak minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!