Kezdőlap Kiemelt TOBORZÁS KECSKEMÉTEN 

TOBORZÁS KECSKEMÉTEN 

A Bács-Kiskun megyei toborzócsoport tagjai a kiskunhalasi irodában várják az érdeklődőket. Mobil standjukkal pedig megyeszerte találkozhatnak azok, akik érdeklődnek a határvadász szakma iránt.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. szeptember 30-án Kecskeméten, az állásbörzén jártak. Október 1-én ismét a megyeszékhelyen találkozhattak az érdeklődők a toborzócsoport tagjaival. A rendőrök a XVI. Helyi Termék Ünnepre érkeztek, és a városközpontban állították fel standjukat.  Az egyenruhások készségesen válaszolnak minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!