Kezdőlap Interjú A kismama masszázs a babának is jó

A kismama masszázs a babának is jó

ÁGÓ KITTI kecskeméti kozmetikus, aroma- és szépségterapeuta hosszú évek óta fogadja
vendégeit. Érintéses kezelései már sokaknak nyújtott segítséget testi és lelki szinten egyaránt.
Szolgáltatási körét kismama masszázzsal bővítette. Ennek kapcsán beszélgettünk vele.
– Hány hónapos várandóságtól alkalmazható a kismama masszázs?
– A várandóság 12. hetétől ajánlom azon édesanyáknak, akik szeretnék megtapasztalni a masszázs és az illóolajok jótékony hatását.
– Mi az előnye a masszázsnak?
– A masszázs során önjutalmazó hormonok szabadulnak fel, melyek a boldogság és öröm érzéséért felelősek. A szeretetteljes érintés erősíti az önbecsülést, oldja a stresszt és a félelmet a kismamában. A simító mozdulatok enyhítik a hátfájást, jótékonyan
hatnak az idegrendszerre például: hangulatingadozás, álmatlanság, félelmek esetén. A kezelés során használt terápiás illóolajok segítik az ellazulást és a kapcsolat elmélyülését a magzattal.
– A baba mit érez ebből?
– A masszázs pozitív élettani hatásai a magzatra éppúgy hatnak, mint a kismamára. Az édesanya a 16. héttől érezhető magzati mozgásokat követően nyomon követheti a pici masszázsra adott reakcióit is.
– Van-e veszélye?
– A szakember által körültekintően végzett kismama masszázs teljesen veszélytelen. Teljes biztonsággal várom a kismamákat!

Ágó Kitti Aroma- és Szépségterápia • Kecskemét, Wesselényi utca 3. •

Tel.: 06-70/90-78-303
Facebook: Ágó Kitti Aroma- és Szépségterápia – Kecskemét • Instagram:agokittiaromaterapia

Man hands doing massage on pregnant woman. Painful back. Lying down on bed. Body health problem in pregnancy time. Relaxing day. Close up. Top down view.