Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL 

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL 

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

Tegnap a nyomozók és járőrök 12 személyt fogtak el, és további 8 előállításról intézkedtek. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök 9 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy 42 éves helyi lakost. A férfit a Bem utcában igazoltatták, mely során kiderült, hogy a Kecskeméti Törvényszék BV. Csoportja körözését rendelte el, mivel a Kecskeméti Járásbíróság 160 óra közérdekű munka büntetésre ítélte, melyet nem töltött le, ezért a büntetést szabadságvesztésre változtatják át.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 50 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 22 éves ladánybenei lakost. A férfi úgy vezetett egy autót Ladánybenén, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

13 óra 16 perckor a Készenléti Rendőrség járőrei ellenőriztek Orgoványon egy 42 éves férfit, aki egy személygépjárművet vezetett. Az igazoltatás során kiderült, hogy ő sem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért szabálysértési őrizetbe vették az kecskeméti egyenruhások.

Az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.