Kezdőlap Kecskemét MÁRKÁS RUHÁK– csak a Rusoban Kecskeméten

MÁRKÁS RUHÁK– csak a Rusoban Kecskeméten

A Ruso Fashion télen is márkás ruházattal várja kedves vásárlóit. A prémium minőségű használt ruha kínálata Kecskemét belvárosában két helyen érhető el. A Szabadság téren, a város Főterén, illetve a Dobó körúton egyaránt vállfás, divatos darabokból válogathatnak az érdeklődők. A Ruso Fashion kedvelt márkás használt ruha kollekciója széles körben ismert. A Szabadság téren prémium és magas minőségű választékkal várják az egész családot. A gazdag kínálatból hölgyek, urak és gyermekek egyaránt találhatnak kedvükre valót ruhákból, cipőkből és táskákból. Az üzletben, két szinten helyezték el a teljes választékot. Valamennyi termék egyenként beárazott, vállfán kínált.
A Ruso Fashion a főtéri üzlet mellett egy kisebbet is működtet, a Dobó körúton, ahol elsősorban férfi-női ruhákat ajánlanak a betérő vásárlóknak. Az árak a minőség függvényében a Dobó körúton némileg kedvezőbbek.
A minőség darabokat a családi vállalkozásban működő Ruso Fashion Nyugat-Európából importálja, Svájctól Németországon át Nagy Britanniáig. Az árukészlet folyamatosan, hetente frissül. Érkeznek a téli darabok is, így érdemes már most betérni, hogy kedvező áron felfrissítsük téli ruhatárunkat, és új, divatos darabokkal készüljünk a hűvösebb időre.
Kecskemét, Szabadság tér 1/A • Kecskemét, Dobó körút 13. fsz 1. (kisebb épületblokk sarkán) Üzletek nyitva tartása: H–Szo 9–18 óráig • https://www.facebook.com/ruso.kecskemet