Kezdőlap Adomány Adni mindig jó

Adni mindig jó

Az OTP Bank kecskeméti évzáró rendezvénye a szokásosnál is különlegesebb volt: a kollégák ajándékokat hoztak, közösen becsomagolták, majd hátrányos helyzetű családok részére továbbították.

Egy kedves apróság, egy szívből jövő ajándék – önkéntes kollégáink ezzel szerették volna megörvendeztetni azokat, akiknek másképp talán nem lenne részük a meglepetés örömében. 

Az OTP Bank Dél-Alföldi Régiója már 2019-ben kigondolt és akkor megvalósított ötlet alapján az  idei évzáró rendezvény ismét egy önkéntes akcióval egészült ki. A kezdeményezéshez csatlakozó hetven kolléga játékokat, könyveket, plüssöket hozott, melyeket a remek hangulatú rendezvényen együtt csomagoltak be. Az ajándékokat azokra bízták, akik tudják, hol van rájuk a legnagyobb szükség: az átadásról az Alföldi Régió Magazin csapata és a  Magyar Vöröskereszt helyi szervezete gondoskodik.

A kezdeményezéshez szívesen csatlakoztak a kollégák. Számukra amellett, hogy másoknak segíthettek, ez az esemény jó alkalom volt arra is, hogy találkozzanak és egy kis időt töltsenek együtt, hiszen a mindennapokban ritkán találkoznak. 

Köszönjük minden résztvevőnek az ajándékokat és a közös munkát!