Kezdőlap Fejlesztés Hasznos ajándékötletek az utolsó pillanatokra

Hasznos ajándékötletek az utolsó pillanatokra

Egy robotporszívóval, vagy konyhai robotgéppel nem lehet mellé lőni

Budapest, 2022. december 16. – A karácsonyi ajándékvásárlás egyszerre lehet élvezetés és
kihívásokkal teli. Sokan gondolkodnak ilyenkor olyan termékekben, amelyek egyszerre
praktikusak és tetszetősek. A Sencor most nekik kíván segíteni néhány olyan ötlettel,
amelyek minden évben a slágertermékek táborát erősítik.

Rúdporszívó
A vezeték nélküli porszívók évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. A Sencor SVC 0725BK rúdporszóval bárki eredményesen veheti fel a harcot a szennyeződésekkel szemben. 180 fokban elfordítható fejével a nehezen elérhető részek is könnyedén megtisztíthatók, az UV-C lámpával pedig kétszeres erővel távolíthatók el a potenciálisan fertőző organizmusok a megtisztított felületekről.

A Sencor új rúdporszívójának működtetésért egy rendkívül nagy teljesítményű digitális vezérlésű BLDC-villanymotor felel, amelyet kifejezetten hosszabb élettartamra terveztek. Hosszabb takarításokra is használható, hiszen a nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően akár 50 percig folyamatosan működtethető. A SVC 0725BK rúdporszívót olyan tartozékok teszik rendkívül sokoldalúvá, mint a Cat&Dog motoros minifej, a kombinált kárpitisztító, a résszívó fej, valamint a puha sörtés polctisztító ecset. De akár fel is lehet vele mosni a padlót a csatlakoztatható víztartálynak köszönhetően.

Robotporszívó, ami fertőtlenít
A robotporszívók egyik legfontosabb előnye, hogy leveszik rólunk a porszívózás terhét, mindemellett tervezhetővé teszik a takarítást. Kialakításukból fakadóan kevesebb helyet foglalnak el egy hagyományos, porzsákos porszívónál. A Sencor SRV 9150WH a maga 9,5 centiméteres magasságával könnyedén befér a különféle bútorok, székek, illetve ágyak alá. A beépített érzékelők pedig meggátolják, hogy leessen lépcsőkről, vagy, hogy nekimenjen a bútoroknak.

A Sencor robotporszívója számos felületen, így például a szőnyegen, fapadlón, parkettán,
linóleumon és járólapon is elboldogul. A két szélső forgókefének köszönhetően pedig a sarkokat is alaposan ki tudja tisztítani. A készülékkel viszont nem csak porszívózni lehet, mivel egy praktikus mop-rendszerrel is ellátták. Mivel a készülék UV-lámpával is fel van szerelve, ezért tisztítás közben ultraibolya sugarakat tud kibocsájtani, amelyek hozzájárulnak a vírusok, baktériumok, penészgombák és atkák legalább 99,9%-os elpusztításához. Ez a modell akár 120 percet is bír egy feltöltéssel.

Multifunkcionális konyhai robotgép
A robotgépek előnyeit mindenki ismeri, de tény, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelőt. A Sencor STM 635X multifunkciós konyhai robotgép tökéletes társ lehet a konyhában. Az 1000 wattos motorral ellátott készülék kiválóan aprít, szeletel, őröl és kever, de dagasztásban is a maximumot nyújtja. Mindez a bolygóműves technológiának köszönhető, ami lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését.

Az STM 635X 4,5 literes rozsdamentes acéltartállyal rendelkezik, amely akár 2,2 kg tészta
elkészítéséhez is elegendő lehet. Motorjának intenzitását 8 teljesítmény-fokozattal lehet irányítani,
így mindig a megfelelő sebesség mellett végezhető a keverés. A készüléket számos kiegészítő,
köztük húsdaráló, tésztakészítő, dagasztó kar, az A-alakú keverőszár, ballon alakú habverő,
valamint kávé- és fűszerdaráló teszi igazán sokoldalúvá. Ez a robotgép tíz különleges színben, köztük törtfehér, rózsaszín és zöld színben érhető el.

Alkalmazással használható konyhai mérleg
A Sencor SKS 707x konyhai mérleget a legújabb trendek ihlették. Az 5 kg-os maximális
terhelhetőséggel rendelkező és két darab AAA-típusú ceruzaelemmel működtethető készülék igazi társ lehet a tudatos táplálkozást előnyben részesítő felhasználók számára. Kezelését egy LED-es kijelző teszi egyszerűvé, amely minden fontos információt megjelenít. Az újdonság többféle üzemmódban használható. Nemcsak a különféle ételekhez szükséges hozzáválók, hanem akár tej-, vagy víztérfogat mérésére is alkalmas.

Az okosmérleg másik előnyös tulajdonsága, hogy a Bluetooth-os kapcsolat révén iOS vagy Android operációs rendszert használó okostelefonokkal is párosítható. A felhasználók így ki tudják élvezni a Sencor Food applikáció előnyeit. Ezen alkalmazás segítségével könnyedén ellenőrizhető egy-egy gyümölcs vagy zöldség kalóriatartalma, de konkrét ételek és fogások részletes tápanyag-összetételét is megjeleníti. Ez nagy segítség lehet azok számára, akik tudatosan szeretnének táplálkozni, illetve azoknak is, akik éppen valamilyen diétás étrendet követnek.

2+1 év garancia
Bármelyik készülékre is essen a választás, a Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza a
vásárlókat. A vállalat ugyanis hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére. Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu -n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően
a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

A SENCOR-ról
A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva
azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.