Kezdőlap Kiemelt RENDŐRKÉZEN A SÜKÖSDI BETÖRŐ

RENDŐRKÉZEN A SÜKÖSDI BETÖRŐ

A bajai rendőrök 2022. december 14-én Sükösdön igazoltatták, majd előállították azt a férfit, aki az elmúlt időszakban két helyi lakóházba és egy élelmiszerboltba tört be.

A gyanú szerint a 19 éves helyi lakos szeptember elején az ajtót befeszítve jutott be egy családi házba, ahonnan televíziót, mobiltelefont, illatszert és sportcipőt zsákmányolt. Novemberben az egyik élelmiszerbolt bejárati ajtajának üvegét betörve ment be éjszaka az üzletbe, majd szeszesitalokkal, édességgel és készpénzzel távozott. 

A fiatal férfi december első napjaiban ismét egy sükösdi családi házat szemelt ki magának. A kerítésen átmászva a bejárati ajtót kifeszítette, majd kutatást végzett a lakásban. Végül az ingatanból és az udvarról egy kerékpárt, két gázpalackokat és egy kézikocsit lopott el.  

A férfi hiába rejtőzködött, a bajai nyomozók előtt nem volt ismeretlen, hiszen korábban vagyon elleni és más bűncselekmények elkövetése miatt is eljárás alá vonták. Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.