Kezdőlap Kiemelt FOLYAMATOS A TOBORZÁS BÁCS-KISKUN VÁRMEGYÉBEN 

FOLYAMATOS A TOBORZÁS BÁCS-KISKUN VÁRMEGYÉBEN 

Előző héten is több településen toboroztak a rendőrök és vármegyeszerte plakátokat helyeztek ki az érdeklődőknek. A napokban Csávolyra és Mátételkére látogatnak.

A Bács-Kiskun vármegyei toborzók előző héten Homorúdon, Szeremlén, Kunszentmiklóson és Kiskunfélegyházán jártak. Az egyenruhások a határvadász, a járőr és az iskolaőr felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról tartottak tájékoztatót. Az érdeklődők minden kérdésére válaszoltak és figyelemfelhívó, tájékoztató plakátokat helyeztek el a települések több pontján, melyek információkat nyújtanak az egyes szakterületeket érintő jogviszonyról. 

A toborzás a héten is folytatódik: ma Csávolyon, holnap pedig Mátételken várják az érdeklődőket a rendőrök.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.