Kezdőlap Kiemelt RÁÉREZTEK A RENDŐRÖK

RÁÉREZTEK A RENDŐRÖK

Megállítottak Baján az egyenruhások egy jánoshalmi férfit, akiről az intézkedés közben kiderült, hogy percekkel korábban szerszámokat lopott, melyet meg is mutatott a rendőröknek.

Baján járőröztek a Készenléti Rendőrség munkatársai tegnap este, amikor megállítottak a település egyik terén egy sétáló férfit. A gyalogos kezében egy szatyor szerszám volt, aminek a tulajdonjogát kezdték vizsgálni a rendőrök. A férfi beismerte, hogy lopott holmi van nála, ráadásul arról is beszámolt, hogy az intézkedés előtt szerezte őket egy nyitva felejtett parkoló autóból. Épp a vonathoz sietett – hazafele készült az újonnan szerzett zsákmánnyal –, amikor megállították az egyenruhások.

A 29 éves jánoshalmi férfit gyanúsítottként hallgatták ki a lopás miatt. A több százezer forint értékű szerszámokat: akkumulátoros fúrót, fogó készletet, sarokcsiszolót, csőfogót, szikét, kalapácsot, fúrófej készletet, kombinált fogót, gyertyakulcsot, csavarhúzót és munkás kesztyűt lefoglalták a rendőrök és visszaadták a tulajdonosának, aki ekkor szembesült azzal, hogy meglopták. A bajai nyomozók vizsgálják, hogy a férfi elkövetett-e más bűncselekményt is.