Kezdőlap Kiemelt SZABADSZÁLLÁSON, KUNSZENTMIKLÓSON ÉS KECSKEMÉTEN TOBOROZTAK 

SZABADSZÁLLÁSON, KUNSZENTMIKLÓSON ÉS KECSKEMÉTEN TOBOROZTAK 

Több településen várták a hivatás iránt érdeklődőket a toborzók.

A Bács-Kiskun megyei toborzók 2023. január 5-én Szabadszállásra, 6-án Kunszentmiklósra és Kecskeméten a belvárosi piacra látogattak. A rendőrök az érdeklődőknek tartottak tájékoztatót a határvadász, járőr és iskolaőr felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. 

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.