Kezdőlap Kiemelt TELEFONHÍVÁS, CIGI ÉS PÉNZ – ŐRIZETBEN A RABLÓ 

TELEFONHÍVÁS, CIGI ÉS PÉNZ – ŐRIZETBEN A RABLÓ 

Az utcán szólította le áldozatát, majd vette el értékeit a gyanú szerint egy keceli férfi, akit a kiskunhalasi rendőrök hétfőn elfogtak.

Kiskunhalason, a Szabadkai utcában egy ismeretlen elkövető követni kezdett még tavaly december 29-én este egy férfit. Váratlanul megszólította és arra kérte, hogy hívjon fel neki egy telefonszámot. A sértett ennek nem tett eleget, tovább akart menni, de az elkövető ekkor elé állt, enyhén meglökte, majd a zsebéből elővett egy bicskát és cigarettát kért tőle. Ennek hatására a dobozból 5 szálat átadott. Az elkövetőnek ez nem volt elég, a sértett kezéből hirtelen kivette az egész dobozt, majd megkérdezte, hogy van-e nála pénz. Mivel a támadónál végig ott volt kés, így a férfi pénztárcájából kivette az összes pénzét – 2000 forintot – és azt átadta. A rabló ezután otthagyta áldozatát.

A jó személyleírásnak köszönhetően a kiskunhalasi nyomozók beazonosították a férfit, akit január 9-én elfogtak. A 27 éves keceli lakost rablás miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.