Kezdőlap Interjú Apa és fia együtt vezeti a fényező és karosszéria szervizt

Apa és fia együtt vezeti a fényező és karosszéria szervizt

„Az autók iránti szenvedélyem nemcsak a hivatásom, de a hobbim is!” – vallja MÉSZÁROS JÓZSEF autófényező- és karosszérialakatos mester, aki Kecskeméten 42 éve működteti saját márka-független szervizét.
Kecskeméten, az 52-es út mentén 1981 januárjában nyitotta meg saját műhelyét Mészáros József autófényező- és karosszérialakatos mester. A kezdetektől a gyors, precíz és pontos munkára törekedett, melyet a negyven év alatt elégedett ügyfelek sokasága fémjelez.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az évtizedek alatt bővült a szervize, és mára hat főre emelkedett az alkalmazottai száma.
Nagy örömére 30 évvel ezelőtt, fia, József is csatlakozott hozzá, akivel ma már közösen viszi a családi vállalkozást. Nagyon büszke rá. Mindketten elhivatottak a szakmájuk iránt, számukra nemcsak munka, hanem szenvedély is az autók javítása. Ráadásul
szabadidejüken is közös hobbinak hódolnak, nagyon szeretnek horgászni.
Mészáros József elmondta, sosem a nagy profitra törekedett, számára sokkal fontosabb az elégedett ügyfél, melyhez a jó árak elengedhetetlenek. A profitból rendszeresen visszaforgat, és korszerűsíti a gépparkot, ennek is köszönhető, hogy a 2022-ben
megemelkedett rezsiköltségek így kisebb mértékben érintették a vállalkozást. Mindig hosszú távra és óvatosan tervezett, így mindig sikerült önerőből a fejlesztéseket végrehajtania.
A márkafüggetlen fényező- és karosszéria szervízben a sérült autókat magánszemélyektől és autókereskedésektől egyaránt fogad a profi csapat, jelenleg mintegy kéthetes a várakozási idő. Ígény esetén a balesetes autók biztosítási kárrendezésében is segítenek.
MÉSZÁROS FÉNYEZŐ ÉS KAROSSZÉRIA SZERVÍZ
Kecskemét, Felsőcsalános tanya 52/B (Sasfészekkel átellenben, jobb oldalon)
Tel.: 06-20/927-2420, 06-20/44-17-666 • Mail.: [email protected]