Kezdőlap Egészség Fitt test és lélek vadbarna külsővel

Fitt test és lélek vadbarna külsővel

Újévi fogadalmakra nincs szükség, hiszen az év bármely napján eldönthetjük, hogy szeretnénk jól kinézni, és jól is érezni magunkat a bőrünkben. Különösen, ha az csábítóan vadbarna.
Mindezért azonban tenni kell. Az azonban jó hír, hogy a Kecskemét belvárosában található Fit Boutique-ban minden adott ehhez.
Közeleg a tavasz, de a következő hetek pontosan elegendők ahhoz, hogy megújuljunk, és miután lekerültek a nagykabátok, alatta már fitten és gyönyörű barnán fogadjuk a jó időt.
A Fit Boutique-ban Berki Erika évek óta várja vendégeit. A fitneszszalonba alkalmanként is betérhetünk, de érdemes bérletet váltani, hogy még kedvezőbb áron érhessük el a vadbarna szoláriumot, illetve az egészségmegőrző és fitnesz gépeket.
A barátságos kialakítású fitneszteremben különböző gépek közül válogathatnak a vendégek, melyek könnyebbé, és vonzóbbá teszik a rendszeres testmozgást. Legyen szó egészségmegőrzésről vagy mindennapos fittségről.
A vadbarna szolárium igazán csábító lehetőség most ezekben a szürke hideg napokban. A gyönyörű barnaság mellett igazi kényeztetés testünknek.
Az Infratrénerrel jelentős fogyás érhető el. Csökkenti a narancsbőr tüneteit, méregtelenít, intenzíven fogyaszt és zsírt éget, ráadásul növeli az állóképességet és gyorsítja az anyagcserét. A pórustisztító és sejtregeneráló hatás következtében a bőr egy 10–15 kezelésből álló kúra alatt 5–10 évet fiatalodhat!
A Powerplate vibrációs edzőgép nemcsak sportolásra kiváló és hatékony, hiszen az egészség terén, a rehabilitációban is hatékony segítség lehet, melyet a sportolók különösen kedvelnek.
Napjaink egyik leginnovatívabb fitneszeszköze a TRX, melyet sokan választanak. Előnye, hogy egyszerre több izmot megdolgoztat a saját testsúllyal. A méregtelenítő és frissítő gépi nyirokmasszázs az ödémás és visszeres területek kezelésére ajánlott. Egyenletesen
és kíméletesen stimulálja a szervezet keringési rendszerét. A méregtelenítési folyamatok beindításán túl, segítséget nyújt a visszér problémákkal küszködőknek: erősíti és rugalmassá teszi az ereket. Megelőzheti a trombózis kialakulását, mert csökkenti az érfalak
lerakódásait. Meggyorsítja az esztétikai vagy egyéb beavatkozásokat követő rehabilitációt. Mélyszöveti gyulladások, ízületi gyulladások, köszvény gyógymódja.

Fit Boutique, Kecskemét, Hornyik János krt. 4. • Tel.: 06-30/830-74-72

Nyitva: H-P 8–20 óráig, Szo: 8–13 óráig

Időpont foglalható: telefonon és a Facebook/Fit Boutique oldalon