Kezdőlap Interjú Flört Fehérnemű és Divatáru kis- ésnagykereskedés

Flört Fehérnemű és Divatáru kis- és
nagykereskedés

Igazi stílus és érték egy helyen – folyamatosan megújuló kínálattal


RÓZSA JENŐNÉ GYÖNGYI nagy sikerekkel és több évtizedes szakmai tapasztalattal
közel 30 éve vezeti a Flört Fehérnemű és Divatáru kis- és nagykereskedést, minden
vásárló igényeinek eleget téve. Az üzlet 1993-ban jött létre, Kecskemét szívében
működő vállalkozásként, majd a kínálat prémium kategóriás konfekciókkal bővült.
Jelenleg az üzlet a Tűzoltó utca 9-es szám alatt található, ahol a kedves érdeklődők
személyes, szakmai tapasztalattal rendelkező segítséget igénybe véve tudnak
tájékozódni a legfrissebb trendekről, személyre szabottan az adott vásárló
igényeihez igazítva a termékvásárlást.
Az üzlet széles választékában elérhető a különféle női fehérneműkön (melltartók, fürdőruhák, női alsók, hálóruhák, strandruhák, bikinik) és férfi fürdőnadrágokon kívül számos jól ismert márkájú női ruha kollekció, alkalmi ruházat, kabátok, blúzok, blézerek, tunikák, pulóverek, topok, farmerek és egyéb nadrágok, szoknyák, pólók, overálok és kiegészítők számtalan méretben, emellett a megrendelés lehetősége is adott a folyamatosan megújuló kínálatban.
Az üzletben vásárolható termékek igazi stílust és értéket képviselnek, jellemző a magas minőség, kiemelkedő szépség, felbecsülhetetlen elegancia. Az itt megvásárolható ruhákat igazi minőség, rendkívüli igényesség, különleges egyediség jellemzi, mely kiemelkedő Kecskemét városában.
Sokszor a „rekkenő” nyári meleg időszakban különösen keresett, csodaszép fürdőruha választékból érdemes válogatni minden korosztálynak. Nyaranta, a meleg hangulatot árasztó színes, gyönyörű női ruhák közül a vásárlók a kereskedés online felületein is tájékozódhatnak, többek között a Flört Fehérnemű Facebook oldalán valamint honlapján is.
Az üzletvezető asszony részéről célkitűzések között szerepel a nagykereskedés kiszélesítése, a kiskereskedés üzemeltetése a lehető legmagasabb szinten, emellett az online felületek is folyamatosan fejleszt és és erősítés alatt állnak, ezzel is kedvezővé téve az érdeklődők számára a felhozatalhoz való könnyed hozzáférést.
Az üzletnek országszerte 27 partnerkapcsolata van, legfőképpen nagyvárosokban, ahol a kis- és nagykereskedés magas minőségű fürdőruha márkáival főként fürdőhelyeken lehet találkozni. Évente körülbelül további 3 új kontakttal bővül a vállalkozás partnerköre, melynek célja, hogy egész Magyarországon jelen legyenek az igazi stílusos, elegáns és minőségi márkás árucikkek.
Az üzletben különféle jól ismert külföldi – többek között olasz valamint francia – cégek által forgalmazott termékek érhetőek el. Ilyen például a kanadai Joseph Ribfkoff márka, mely Kecskeméten egyedül a Flört Fehérnemű és Divatáru kis- és nagykereskedésben érhető el. Találkozhatunk emellett Aubade (francia fürdőruhák, fehérneműk), Linea sprint, Northland, Leilieve, Vacanze Italiane, Rinascimento, David, Lise Charmel, Sielei, Iconique, Miradonna termékekkel.