Kezdőlap Interjú Holland és német használt autókmegbízható háttérrel

Holland és német használt autók
megbízható háttérrel

Megnyitott a Kolen használtautó-kereskedés Kecskeméten, a Budai úton. Az import – zömében Hollandiából és Németországból – érkező személy- és teherautók kínálata folyamatosan változik. Igény esetén a neten kiválasztott gépjárművet is behozzák.
Kovács János több évtizedes tapasztalattal bír a haszongépjármű autóimportok terén. Jól ismeri valamennyi típust, ismeri azok minden paraméterét, ennek tükrében – elsősorban Hollandiából – csak megbízható, jó műszaki állapotban lévő autókat kínál. A választás azért esett a holland gépjárművekre, mert ott nem hajtják szét az autókat, és rendszeresen szervizeltetik a tulajdonosok. Igény esetén az interneten előre kinézett gépjárművet is behozzák.
Az új autókereskedését, a Kolen Autót egy társával, a több mint két évtizede a szakmában dolgozó Nagy Tamással alapította meg, aki a használt személyautó vonalat viszi, a kínálat jelenleg német-, holland- és olasz importból, valamint Magyarországon forgalomba helyezett autókból áll.
A Kolen Autó kínálata folyamatosan bővül és változik, a vásárlói igények tükrében. A paletta széles, vannak benzines, dízel és elektromos autók – idősebbek és fiatalabbak egyaránt, lefedve minden használtautó iránt érdeklődő igényét. A kereskedés további szolgáltatásai: hitel- és biztosítási ügyintézés, átírás, eredetvizsgálat, bizományos értékesítés.
Az új autókereskedés Kecskeméten, a Budai úton található, a nagy Tesco felé haladva, bal oldalon, az Oázis Kertészet előtt érhető el.
Kolen használtautó-kereskedés, Kecskemét, Budai út
Nyitva: H-P 8-18, Szo 8-12 óráig • Tel.: 06-70/392-8662, 06-30/225-7565