Kezdőlap Kiemelt Már lehet nevezni a Hervis Balaton-Átevezésre!

Már lehet nevezni a Hervis Balaton-Átevezésre!

Elindult a nevezés a balatoni nyár legnagyobb vízi futamára, ráadásul az első 800 nevezőt extra kedvezménnyel várjuk Zamárdiba! 
 

Fontos mérföldkőhöz érkezett a július 15-i Hervis Balaton-Átevezés. Az esemény hivatalos oldalán, a balatonatevezes.hu oldalon szerda reggel 9 órakor megnyílt a nevezési felület, amelyen mostantól bárki hivatalos résztvevőjévé válhat az ország egyik legnépszerűbb szabadidős vízisporteseményének. 

„A résztvevők számát illetően az elmúlt években folyamatosan emelkedő tendenciát mutattunk, olyannyira, hogy 2021-re kinőttük Fonyódot, és a jóval nagyobb létszámkapacitással bíró Zamárdiba költöztünk át. Tavaly rekordot jelentő mintegy 4500 nevezés érkezett, bízunk abban, hogy idén sikerül ezt túlszárnyalni, és az időjárás is kegyeibe fogad minket!” – mondta Vida Gergely, az átevezés főszervezője.

A helyszín ezúttal is a Zamárdi Szabadstrand. Az átevezés távja 8 kilométer lesz, a résztvevők, kajakkal, kenuval, SUP-pal, vagy akár sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalat. Mindeközben a parton is számos kiegészítő, színvonalas programmal készülünk, így várjuk a benevezetteket elkísérő rokonokat, barátokat, szurkolókat is.

Érdemes minél hamarabb dönteni, hiszen az első 800 nevező nevezési díja a felnőttek esetében csak 9.000 forint, a 14 év alattiaknak pedig csak 7.000 forint lesz, továbbá megkapják a Hervis Balaton-Átevezés hivatalos pólóját, és táv végén a befutóérmet is.

„Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nevezés, a nevezési díj befizetésével fejeződik be. Ez azt jelenti, hogy a nevezés csak akkor tekinthető véglegesnek, ha a szükséges adatok megadása után nevezési díj is befizetésre került. Azt javasoljuk ezért mindenkinek, hogy minél előbb fizesse be a nevezési díjat.” – fogalmazott Vida Gergely. 

Ahogy arról korábban is beszámoltunk már, a Hervis Balaton-Átevezés 2023-ban része lesz budapesti atlétikai világbajnokság felvezető Hétköznapi Hős elnevezésű eseménysorozatának is. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére az átevezésen résztvevők ötven százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg jegyeiket.