Kezdőlap Gasztro Ázsia autentikus ízeit kínálja a MyThai a belváros szívében

Ázsia autentikus ízeit kínálja a MyThai a belváros szívében

  • -Már napi menü is rendelhető

Sokak örömére néhány hónapja már Kecskemét belvárosában, a volt Casablanca helyén érhetők el az ázsiai finomságok a MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bárban. Japán, Korea és Thaiföld autentikus fogásai nemcsak megrendelhetők az étlapról, de aki a gasztronómiai élményeket tovább fokozná,maga készítheti el a koreai barbecue-t. Újdonság: április közepétől már napi menü is kérhető.

A MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár közel négy éve nyitotta meg kapuit Kecskeméten, a Vacsiközben. A vendégek azonnal megszerették, hiszen – a fúziós konyha jegyében – a különböző ázsiai kultúrák konyhaművészetét ötvözik, így Japán, Korea és Thaiföld izgalmas ízei kerülnek terítékre. A MyThai családi vállalkozásban működik: Váradi Krisztina kecskeméti sushi séf és férje, a koreai származású Lee Moonsu várja a vendégeket.
Az étterem népszerűségét mutatja, hogy 2023 januárjában a belváros frekventált pontjára, a Dobó körútra, az Univer fölé, a volt Casa-blanca helyére költözött át. Így a MyThai könnyebben megközelíthető, ráadásul ebédidőben a városközpontban élők és dolgozók is elérhetik az ízletes finomságokat.
A MyThai-ban Ázsia valódi ízeit, nagy múltú ételeit immár egy megújult csapat, thai és koreai szakácsok készítik el. Valamennyien külföldön sajátították el a szakmát, és az ázsiai konyha minden apró fortélyát. Kizárólag magas minőségű, kiváló alapanyagokkal dolgoznak. Az étlap kibővült: április közepétől már napi menü is kérhető.
A már ismert ételek mellett igazi különlegességnek számít: a Koreai Barbecue, amely nemcsak ízletes, de az elkészítése felér egy izgalmas élménnyel minden vendég számára. A különböző húsokat, köreteket maguk a vendégek grillezhetik, süthetik meg maguknak. Ráadásul a koreai asztali grilleken nem csak prémium húsok grillezésére van lehetőség, hanem 2–4 fős koreai levesek elkészítésére is.
Szintén újdonság, hogy a korábbi két japán csapolt sör, az Asahit és Kirin Ichiban mellett két másik csapolt sör is gazdagítja a kínálatot, az ír Guinness és a belga Hoogarden. Az itallapon továbbra is megtalálhatók a japán és koreai, rizsből készült szeszes italok, a sakek és sojuk. Mindezek mellett széles koktélválaszték teszi teljessé az itallapot. Aki igazi autentikus ázsiai ételekre vágyik, annak mindenképpen érdemes az új helyen is felkeresnie a MyThai éttermet. S ha érez magában egy kis kihívást, akkor a koreai Barbecue-t az első között érdemes kipróbálnia. Aki pedig otthonában fogyasztaná el a kiváló ételeket, és házhoz szállítást kér, az a Wolt és a Foodpanda rendszerén keresztül megteheti.


Elérhetőség: MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár, Kecskemét, Dobó krt. 1.
Nyitva tartás: hétfő – zárva; keddtől vasárnapig 11-22 óráig; a konyha 9 órakor zár
Tel.:06-76/448-292 • www.mythaikecskemet.hu • (Bankkártya és Szépkártya elfogadás)