Kezdőlap Gasztro Cseles felnőtt szörpa BistroMokambo romkocsmában

Cseles felnőtt szörpa BistroMokambo romkocsmában

Kecskeméten a BistroMokambo sokoldalúságának és nyitottságának köszönhetően méltán népszerű. Hétköznap ízletes, változatos menüje a vonzó, hétvégenként pedig romkocsmaként és rendezvények helyszíneként keresett. KOVÁCS BALÁZS tulajdonos a szakmai elhivatottsága mellett nyitottságáról is ismert, a minőségi vendéglátása keretében az új irányvonalakat követi, így már kapható náluk a Cseles felnőtt szörp is.
A BistroMokambo már megjelenésében is egyedi. Hamisítatlan romkocsma feelingjét nyújtja, miközben az étel és italkínálata kiváló. Közel 20 éve várja vendégeit, akik között egy erős törzsközönség alakult ki.
A hétköznap étteremként, pénteken és szombaton inkább romkocsmaként működő vendéglátóhely igazi otthonos érzést nyújt. A retró bútorok a maguk szépségével és kényelmével szinte mindenkit azonnal rabul ejtenek, ráadásul rajtuk étkezve vagy italozva nem kell feszengeni sem, bárki felszabadultan élvezheti az itt töltött időt.
A BistroMokambo sokoldalúságának köszönhetően még ebben a nehéz gazdasági helyzetben is jól működik. Az étterem konyháján minden nap friss ételek készülnek. Hétköznapokon továbbra is változatos menüt kínál az ebédelőknek. Hétfőtől péntekig kétféle levesből és háromféle főételből választhatnak a vendégek, akár kiszállítással is, a FoodPanda és a Wolt futárszolgálaton keresztül. Évszaknak megfelelő friss alapanyagokból főznek-sütnek, az étlapjukról nem hiányzik a laktóz- és gluténmentes ételkínálat sem.
Péntek és szombat este romkocsmaként üzemel, sokan térnek be egy kis szórakozásra. Darts és csocsó játékra is adott a lehetőség az önfeledt kikapcsolódás jegyében. Jó hír a vendégeknek, hogy újabb különlegességet próbálhatnak ki. A nyár slágerének ígérkező Nyeles felnőtt szörp már elérhető. A 24 százalék alkoholtartalmú szörpöt mindenkinek a kedve szerint készítik el.
Hét végenként rendezvényteremként is szolgál. A belső tér, a fedett terasz lehetőséget ad arra, hogy egyszerre akár 70-en is helyet foglaljanak.
A BistroMokambo hétköznap 10–14 óráig fogadja a vendégeket, hétvégén a bulizók 17 órától hajnal kettőig szórakozhatnak.
BISTROMOKAMBO Étterem és Rendezvényház Telefon: 06-70/501- 9930
Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 10–14 óráig • The Pub: péntek-szombat: 17–02 óráig