Kezdőlap Egészség Hozd magad csúcsformába a nyárra!

Hozd magad csúcsformába a nyárra!

Érkezik a várva várt jó idő, egyre lengébb öltözetre válhatunk, egyre többet mutathatunk meg testünkből. Ha úgy érzed elégedetlen vagy a külsőddel, szeretnél még csinosabb lenni, nyárra jó formába kerülni, akkor elérkezett az utolsó pillanat, amikor még tehetsz érte.
Kecskemét belvárosában a Fit Boutique fitneszteremben minden adott ahhoz, hogy csúcsformába hozd magad a nyárra. A fogyást elősegítő fitneszgépek mellett ráadásul vadbarna szolárium fokozhatja a külsőd megújulását. Mindezek mellett egészségmegőrző gépekből is választhatsz.
Berki Erika harmadik éve várja vendégeit a Hornyik János körúton található Fit Boutique-ban. Bizalommal fordulhatsz hozzá, minden segítséget megad számodra, hogy elérd a kívánt eredményt.
A fitneszteremben különböző gépek közül válogathatsz, melyek könnyebbé, és vonzóbbá teszik a rendszeres testmozgást. A legnépszerűbb
az Infratréner, mellyel jelentős fogyást érhetsz el. Csökkenti a narancsbőr tüneteit, méregtelenít, intenzíven fogyaszt és zsírt éget, növeli az álló- képességet és gyorsítja az anyagcserét. A Powerplate vibrációs edzőgép nemcsak a sportolásra kiváló és hatékony, hiszen az egészség terén, a rehabilitációban is segít, melyet a sportolók különösen kedvelnek.
A TRX napjaink egyik leginnovatívabb fitnesz eszköze. Előnye, hogy egyszerre több izmot megdolgoztat a saját testsúlyunkkal.
Kérhetsz méregtelenítő és frissítő gépi nyirokmasszázst az ödémás és visszeres területek kezelésére. Egyenletesen és kíméletesen stimulálja a szervezet keringési rendszerét. A méregtelenítési folyamatok beindításán túl, segítséget nyújt a visszér problémákkal küszködőknek: erősíti és rugalmassá teszi az ereket.
Nem utolsó sorban a vadbarna szoláriumért is érdemes betérned, ha igazán vonzó barna bőrre vágysz.

Fit Boutique, Kecskemét, Hornyik János krt. 4. • Tel.: 06-30/830-74-72 • Nyitva: H-P 8–20 óráig, Szo: 8–13 óráig

Időpont foglalható: telefonon és a Facebook/Fit Boutique oldalon

Jeles alkalmakkor egy kis figyelmesség a vendégeknek