Kezdőlap Kecskemét Juniperus Parkerdészet-Kecskemét

Juniperus Parkerdészet-Kecskemét

A KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. több mint 30 éve működteti a JUNIPERUS
Parkerdészetet. Nevét a boróka latin nevéről kapta, mely a térség védett, őshonos, jégkorszak óta velünk élő növénye.
Manapság egyre nagyobb a zöldfelületek szerepe a településeken kívül és a lakóövezeteken belül egyaránt. A „zöldítéshez” szükséges igényeket Árudánk teljes mértékben ki tudja elégíteni. Méltán büszkék vagyunk rá, hogy Parkerdészetünk az Országfásítási Program eddigi három ütemében összesen 38 000 db sorfát és kiegészítő kellékeit adott át közel 1500 településnek. A program 2023 őszén további 8 000 fával folytatódik. A rendszerváltozás óta ez a legnagyobb belterületi, fásítási kezdeményezés!
Követve az európai trendeket, kertészeti árudánkat folyamatosan bővülő díszcserjék, díszfák, örökzöldek, formanövények széles választékával gazdagítjuk. Évelőágyásokban – szezonhoz igazodva – helyezzük el az az éppen virágzó évelő és egynyári növényeinket. Ősztől tavaszig pedig a legkeresettebb gyümölcsfafajtákat kínáljuk vásárlóinknak, akár konténeres formában is.

A növényeink nagyrészt hazai, saját termesztésűek, így jól bírják a szélsőséges időjárási
viszonyokat; száraz/meleg nyarat, hideg telet. A vevői igényekhez igazodva, import mediterrán növények is megtalálhatóak árudánkban. Növényeink egy része konténerben nevelkedett, így ezek egész évben bátran kiültethetők.

Különböző típusú virágföldet, fenyőkérget, kertépítési kiegészítőket, kerti eszközöket is
forgalmazunk.

Árudánkban nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak állnak a kedves vásárlók
rendelkezésére, akiknek szakirányú felsőfokú végzettsége, valamint sok éves gyakorlati tapasztalata garantálja termékeink jó minőségét.
Árudánk saját parkolóval rendelkezik, ahol autóikat biztonságban tudhatják, és természetesen munkatársaink segítenek a vásárolt termékeket ott bepakolni, illetve házhoz szállítás is megoldható, előzetes egyeztetés alapján.
Jöjjenek el, nézzenek szét, ha idejük engedi. Lelki töltődést is tud nyújtani egy ilyen kiruccanás, hiszen mindenkinek jóleső érzés a szép növények közelsége.

Bátran forduljanak hozzánk, örömmel segítünk minden kérdésben, kérésben, hűséges társaik megtalálásában.
Juniperus Parkerdészet – KEFAG Zrt.: Kecskemét, Mártirok útja 88.
www.juiperus.hu, Tel.: +36 76 501 628