Kezdőlap Zenei élet Tiszta lappal indul a Jonas Brothers – megjelent a trió legújabb lemeze,...

Tiszta lappal indul a Jonas Brothers – megjelent a trió legújabb lemeze, The Album címmel

Már az album első előfutára, a Wings megmutatta, hogy ez a Jonas Brothers anyag más lesz, mint a korábbiak: a hangszerelés erősen a ’80-as éveket idézi a hangsúlyos basszusokkal és fülbemászó szintiszólamokkal.

„A Wings volt a tökéletes új kezdet: a Jon Bellionnal (Justin Bieber, Maroon 5, Halsey) közös munka során olyan rétegeit fedeztük fel a saját művészetünknek, mint eddig még soha. Ez a dal csodásan összefoglalta azt, ami különlegessé teszi a The Album címet viselő következő lemezünket” – mondta az együttes a Wings megjelenésekor. „Tiszta lappal akartunk indulni, és minden skatulyából kitörni, amibe eddig beletették a testvéreket” – tette hozzá Bellion. (Érdekesség, hogy a dalhoz készült videóban a Fehér Lótuszból ismert Haley Lu Richardson a főszereplő.)

A The Albumról másodikként a Waffle House jelent meg, amelyhez személyes története is fűződik a tesóknak: „Fiatalabb korunkban mindig a Waffle House-ba jártunk a koncertjeink után, és idővel egyfajta szentéllyé váltak számunkra ezek az éttermek. Itt vázoltuk egymásnak az álmainkat, itt beszéltük meg a problémáinkat, és itt jöttünk rá, hogy amíg együtt vagyunk, nem lesz számunkra lehetetlen.” A dal üzenete tehát egyszerű, de annál erősebb: ha összekerülsz azokkal az emberekkel, akikkel igazán fontosak vagytok egymás számára, bármi megtörténhet.

A trió Jon Bellionnal együtt olyan albumot alkotott, amelyben kreatív energiáik igazán összpontosulnak, hangzásuk kiteljesedik, a végeredmény pedig egy kiszámíthatatlan, megállíthatatlan, és hamisítatlan Jonas Brothers lemez lett, amely biztos, hogy a rajongók számára is emlékezetes marad.   

A The Album a mai naptól elérhető minden digitális platformon, és fizikai formátumban a boltokban.