Kezdőlap Egészség EGYEDÜLÁLLÓ BŐRMEGÚJÍTÓ ELJÁRÁS ÉRKEZETT KECSKEMÉTRE

EGYEDÜLÁLLÓ BŐRMEGÚJÍTÓ ELJÁRÁS ÉRKEZETT KECSKEMÉTRE

Az emberek többsége igényli a törődést. A kozmetikai kezelések nemcsak a testre, hanem a lélekre is pozitív hatással vannak. Szakértőnk, Mélykúti-Fritsch Boglárka, a Pelle Boga szépségszalon tulajdonosa elárulja, hogyan kellene megfelelően alkalmazni a professzionális kezeléseket. Szalonom kialakításának célja a teljesség igényén alapszik. Olyan bőrápolási szolgáltatást nyújtani, mely szinergiában van minden területtel, holisztikusan vizsgálja a tüneteket és keresi rájuk a megoldást. Célom minden esetben élettanilag veszélytelen és hatásos kezelési protokollokat biztosítani vendégeimnek, melyek alatt lelkük
is megkapja a megfelelő támogatást és megújulást a látható, kielégítő eredmény mellett.
Ennek érdekében bevezettem egyedülálló, különleges megoldásokat, melyek az országban is újítónak számítanak.
Klienseim kezét nem engedem el a kezelések után. A Pelle Boga Szépségszalon vendégei minden esetben egy bőrápolási mentorprogramban vesznek részt. Folyamatos kapcsolattartás mellet, irányt mutatok az otthonápolásban, életmódban, egészségmegőrzésben egyaránt. Ehhez adnak keretet a szalonkezelések, melyek
feltöltő élményt nyújtva, a problémamegoldáson kívül, egyfajta konzultációs ülésként is funkcionálnak. A Pelle Boga Szépségszalonban elérhető kezelések igénybevételével egy rendkívül magas szintű bőrápolási élmény és eredmény várható.
Minden vendégemnél lehetőség van alkalmazni egy különleges orvoskozmetológiai, fényterápiás eszközt, a Dermalux Flex MD-t. Élettanilag bizonyított pozitív hatásokkal bír az aknés bőrre, rosaceára, idő előtti öregedésre, ráncokra, sebekre, hegekre, sőt, az izomfájdalmakra is. Ezt mind fájdalommentesen és negatív utóhatások nélkül teszi.
Ezen fényterápiás gép koncentráltan választja ki a nem megfelelő működésű sejteket és ösztönzi őket a megújulásra. A Dermalux Flex MD segítségével a szolgáltatásaim egyedülállóak a városban, ugyanis ilyen gépből összesen három található hazánkban. Kecskeméten egyedül a Pelle Boga szépségszalonban szolgálja és gyógyítja a vendégeket.
Ám mindennek az alapja a megfelelő előkészítés.
Igénybe vehetünk ugyanis bármilyen masszázs- vagy trendi elektrokozmetikai kezelést és méregdrága kozmetikumot, ha bőrünk állapotából adódóan nem képes felszívni a számára felkínált hatóanyagokat.
Ennek általában két fő oka van:

Bőrérzékenység: mivel a szenzitív bőr felszívóképességét elveszti azáltal, hogy védekezik a külső atrocitások (lúgos, pl.: tusfürdős lemosás; savazás és túlhámlasztás; ok nélküli, helytelenül alkalmazott retinolozás és C vitamin használata; nem megfelelő fényvédelem stb.) ellen, illetve a belső szervezeti eltérésekre reagálva.

A másik ok a felvastagodott szaru, ami úgyszintén eredhet érzékenységből, amit a bőr védőpajzsként halmozott fel magának. Okozhatja mértéktelen napozás, nem megfelelő kozmetikumok használata, a gyengéd bőrkoptatás hiánya, elektrokozmetikai kezelések helytelen alkalmazása, vagy akár emésztőrendszerrel, hormonrendszerrel kapcsolatos problémák. Az évek tapasztalata azt mutatja, hogy sokszor a kettő együtt jár.
Mindkét esetben az áthatolhatatlanság a probléma és alaptézis, hogy a bőr nem képes felszívni a megfelelő mennyiségű hatóanyagot ilyen-olyan okok miatt. Ilyenkor célszerű a problémára fejlesztett otthonápolási készítményekkel előkészíteni a bőrt, „megtanítani” arra, hogy befogadhatja azt a jót, amit kap.
Az otthoni előkészítés, egy kedves gesztus a bőr számára, amin keresztül megtapasztalhatja, hogy nincs miért „félnie”, további védőpajzs felállítására nincs szükség, felszívhatja a bőrtápláló, bőr azonos hatóanyagokat.
Ezután jöhet a kozmetikai ipar legfontosabb és leghatásosabb kezelése, a tisztítás.
Nincs olyan kezelés és kozmetikai beavatkozás, ami ne mutatna jobban, vagy lenne látványosabb és ne érne el nagyobb hatást egy jól előkészített, kitisztított, felszabadított bőrön, jól átjárható pórusokon. A tisztítás elősegíti a bőr légzését, mikro-keringését, javítja állapotát. Átjárható pórusokon akadály nélkül juthatnak be a kozmetikumokban rejlő
értékes, aktív, kezdetben bőr azonos összetevők, melyek szabad útjuknak köszönhetően képesek lesznek felszívódni a bőr mélyebb rétegeiben is.
A differenciált, jól felépített tisztító kezelés, gondosan megkomponált otthonápolási rendszerrel, értékes, tiszta, magas minőségű és hatóanyag tartalmú kozmetikumokra építve egy kozmetikus védjegyévé válik. Fontossága tagadhatatlan minden bőrtípus számára.

A megfelelő tisztító kezelés, nem egy átlagos „nyomkodós” kezelés. Fontos, hogy ebben az esetben, nem a gyulladt területekre koncentrálunk, hanem aprólékosan a pórusok átjárhatóságára. Ezt a legjobban mechanikusan tudjuk átjárhatóvá tenni, egyenként, külön-külön.

A személyre szabott bőrápolás nem luxus, hanem alapszükséglet!

PELLE BOGA
beauty salon
KECSKEMÉT

MÉLYKÚTI-FRITSCH BOGLÁRKA
kozmetikus, esztétikai terepauta
+36205144023 [email protected]
Vízöntő utca 33/1.