Kezdőlap Kecskemét Budapest Intelligens kontaktgrill a magyar háztartásokba

Intelligens kontaktgrill a magyar háztartásokba

Budapest, 2023. július 26. – Az önfeledt nyáresti grillezések ideális eszköze lehet a Sencor újdonsága, a SBG 6238BK kontakt grill. A készülék kezelését nagyméretű színes LCD-kijelző teszi felhasználóbaráttá. A japán gyökerekkel, ámde már európai központtal rendelkező márka így a lehető legmodernebb technológiát biztosítja a nyári kerti partikhoz.

A készülék egyáltalán nem foglal sok helyet összecsukott állapotban, mivel 38 cm széles, 18,5 cm magas és 32 cm mély. A lekerekített szélekkel rendelkező grill tetszetős dizájnnal büszkélkedhet.
Kimagasló mobilitást biztossít, mivel szükség esetén könnyedén és egyszerűen mozgatható a konyha és a kert között, hiszen mindössze 6 kilogrammot nyom.

„Ennél is fontosabb azonban, hogy háromféle állásban működtethető. Használható teljesen
összecsukva, ilyenkor a hússzeletek mindkét oldala egyszerre sül meg. Teljesen kinyitott állapotban is üzemeltethető, olyankor viszont jóval több hozzávaló grillezhető vele egyi időben. Mindemellett melegszendvicsek, illetve paninik készítésére is kiválóan alkalmas.” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának termékmenedzsere.

A készülék kezelését a nagy méretű LCD kijelző könnyíti meg. A képernyőn nyolcféle program érhető el, így a felhasználók akár fagyasztott élelmiszerek kiolvasztására, továbbá szalonna, csirke,
virsli, kolbász, steak és halsütésre, valamint hamburger hús készítésére is használhatják. A kézi beállítással pedig tetszőlegesen választhatják meg a grillezési időt és a hozzá tartozó
hőmérsékletet. A programok közötti lépegetés a készülék elején található forgókapcsolóval
lehetséges.

A Sencor új intelligens kontaktgrilljénél kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készült grill sütőlapok biztosítják az egyenletes grillezést. A sima felületűn zöldségek, tojások, bacon szeletek vagy különféle péksütemények készíthetők, a bordázott felület pedig ideális lehet a húsok, halak, sajtok, vagy kolbászok sütésére. A harmadik generációs, beépített fűtőszálak pedig lehetővé teszik, hogy a grillezendő ételek a lehető legegyenletesebben süljenek át.

„A sütögetések alkalmával keletkező zsiradék a speciális, kihúzható cseppgyűjtő tálcában gyűlik össze, így felhasználóknak nem kell félniük attól, hogy azok esetleg idővel megjelennek a készülék oldalán” – hívta fel a figyelmet Lucza András. Nem csak a csepptálca, hanem a sütőlapok is elmoshatók a mosogatógépben, nagyban megkönnyítve ezáltal a készülék tisztán tartását.

A Sencor az új kontaktgrill esetében is figyelmet fordított a biztonságos használatra. A készülékbe számtalan biztonsági funkció került beépítésre, úgy például, mint a túlmelegedés elleni védelem. A készülék hideg érintésű fogantyúkkal rendelkezik, amelyek működés közben sem melegednek át. A csúszásmentes talpak pedig maximális stabilitást nyújtanak a grillnek.

Az SBG 6238BK minden fontos jellemzővel fel van vértezve annak érdekében, hogy az ételek pontosan a felhasználók igényeinek megfelelően készüljenek el. A Sencor így támogatja a minél teljesebb kulináris élvezetek megvalósítását a magyar háztartásokban.

A SENCOR-ról
A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti
portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.