Kezdőlap Kecskemét Budapest Női gyógyító tisztulás rítusa Magosi Edinával

Női gyógyító tisztulás rítusa Magosi Edinával

Magosi Edina, motivációs mentor, test és lélek coach június 17-én Wekerlén, egy kültéri, csendes, nyugodt környezetben, a természet közelségében tartott egy gyönyörű és különleges szertartást, úgynevezett rítust, mely a női méh, nőiesség, teremtőkészség gyógyítására alkalmas, elősegítve a női létezés csodájának megélését.

A Munay-ki (jelentése: szeretlek) az inkák leszármazottjai, a perui Andok őshonos népeitől származó, eredetileg 9 rítusból álló beavatás, egy csodálatos lehetőség a női lét újjászületésére. Mivel a méh a női erő, szexualitás, kreativitás központja, s egyben a legérzékenyebb szakrális terület, ezért jóval több blokkolt energia tárolódik itt, mint bárhol máshol a testben. A folyamatos áramlás végett egyfajta energiatárolóként működik, mely hordoz valamennyi, életünk során átélt élményt, tapasztalatot. Emiatt elengedhetetlen a tisztítás, hogy új minőségek jöhessenek létre, a régiek elengedésével.

A szertartás a belső gyermeki sebek oldásával indult, egy meditáció keretén belül, majd a résztvevő hölgyek mélyebbre áshattak a gyermekkorukat illetően, ezzel is elősegítve a gyógyulást, végül az anyai sebek oldásával kapcsolatos gyakorlatokon is részt vehettek. A közel három órás szertartás a Peruból származó Munay-ki 13. Rítus vagy más néven Anyaméh rítus elsajátításával zárult. A szertartáson részt vevők az alkalom végén oklevélben részesültek, ezzel jogosulva a gyógyító rítus mások számára való átadására. Ezen különleges nap alkalmával a gyönyörű időjáráson túl rengeteg csoda megtörtént. Valamennyi résztvevő feltöltődve, önmagával jobb kapcsolatba kerülve, pozitív energiákkal indult haza, kíváncsisággal tekintve a jövő felé, ugyanis a 3 óra alatt mély kötelékek és a rítus elsajátításával életet megváltoztató új nézetek alakultak ki, különféle generációkon át cipelt félelmek és fájdalmak feloldása által.

Természetesen női rítusok a jövőben is kerülnek megrendezésre. A szertartás kipróbálása különösen ajánlott nőgyógyászati betegség vagy műtét után, illetve bármilyen nőgyógyászati nehézség megélése esetén. Aki vágyik megtapasztalni a női szerv öngyógyító erejét, vagy párkapcsolati problémákkal küzd, netán korábbi párkapcsolati sérüléseket hordoz – akár válás, szakítás, abúzus, erőszak után áll,  illetve bármiféle ciklus problémák vannak jelen életében, szintén részt vehet a legközelebb megtartandó rítuson. Korosztálybeli kötöttség nincsen, a fiatal lányok számára is tökéletes lehetőség a szertartás a nővé válásra való felkészüléshez.

Emellett lehetőség adódik a 9 rítus elsajátítására, mely egy egész napos női elvonulás.

Érdeklődni lehet:

Magosi Edina

06/70-426-1699

[email protected]