Kezdőlap Egészség A kristálymasszázs pozitív hatásairól

A kristálymasszázs pozitív hatásairól

Kovács Edina, a Bella Natura Kozmetika kecskeméti szalonjának kozmetikusa 26 éve tevékenykedik a szépségipar ezen területén, a klasszikus kozmetika (kézi vagy alapgéppel történő) mellett számos kezelés elérhető nála a hozzá érkező vendégek számára. Többek között az arc-és dekoltázsmasszázs kristállyal, valamint fiatalító kezelések, úgy mint ultrahangos, vagy hidroabráziós kezelés, továbbá kíméletes anyagokkal történő gyantázás. Nem utolsó sorban, a szalonban lehetőség van megvásárolni különféle saját készítésű kristálykarkötőket, akár személyre szabott  színösszeállítással.

Honnan jött az ötlet, hogy elkezdj foglalkozni kristálymasszázzsal?

„Évekkel ezelőtt, amikor elkezdtem kristályékszereket vásárolni, kedvet kaptam hozzá, hogy magam is készíteni kezdjek hasonló szépségű kiegészítőket, és gondolkodtam, hogyan tudom mindezt összehangolni a kozmetikával, mígnem egyszer csak találtam egy kristálymasszázs tanfolyamot.”

Hogy néz ki egy ilyen típusú kezelés?

„A kiválasztott kristályrudak egyik végével körkörös mozdulatokkal haladok a nyirokvezetékek mentén, valamint a kristályrudakat átgörgetem az éppen kezelt részen, de az egész üzletet átjárják a pozitív rezgések, hiszen az ágy alatt is található egy hegyikristály telep. Nagyon különleges kezelésről van szó, amely minden korosztály számára ajánlott. Habár újdonságnak tűnhet, érdemes kipróbálni mindazoknak is, akik korábban nem ismerték ezt a fajta kezelést, mert eddig csak pozitív visszajelzés érkezett a vendégek részéről.

Fontos megemlítenem, hogy akár hisz benne az ember, akár nem, ezek a rezgések mérhetők, és kihatnak mindenre. Amikor olyan vendéggel végeztem kezelést, aki nem hisz mindebben, beszámolt róla, mennyire ellazult, feltöltődött, és energikusabbá vált a kezelést követően. Megfordult nálam olyan személy is, akinek annyira kellemes élményt nyújtott a kezelés, hogy azóta is csupán kristálymasszázst vesz igénybe. Akik hisznek a kristályok gyógyító erejében, kézzelfogható élményeket élnek át, úgy mint enyhe melegedés érzése, színek megjelenése kezelés közben. A Reikit is elvégeztem, így az energiákkal való bánás nem jelent problémát, melyet ezen kezelés folyamán is tudok alkalmazni.”

Milyen pozitív hatásai vannak a kristálymasszázsnak?

„ Kétféle lehetőség van a szalonban: masszázs hegyikristállyal, vagy rózsakvarccal. Utóbbi a feltétlen szeretet köve, emellett ránctalanító, fiatalító hatással bír, a rezgéseinek köszönhetően. Szokták javasolni a fiatalító krémekbe helyezett rózsakvarc használatát, hiszen a krémek vízalapúak, így könnyebben átveszik a kő rezgéseit, ezáltal tartósabb hatás elérhető. Tehát a kristálymasszázs lelkileg és testileg is pozitív hatást gyakorol az egyénre.

A kristálymasszázs a nyirokmasszázson alapul, mely segíti a méregtelenítést, anyagcserét. Korábban említettem, hogy ez a típusú kezelés ellazít és pihentet, ugyanakkor feltölt, és energiát ad. Kiegészítésképp hozzátenném, hogy nyitott vagyok minden újdonságokra, szeretem a magyar termékeket, nem ragaszkodom márkához, csupán az fontos számomra, hogy az általam használt adott termék természetes legyen és innovatív.”

Bella Natura Kozmetika

6000 Kecskemét, Kandó Kálmán utca 3.

Kovács Edina

Telefon: 06305968598

Facebook: Facebook