Kezdőlap Kiemelt ÁLMÁBAN KIZSEBELTÉK – ŐRIZETBEN AZ ELKÖVETŐ

ÁLMÁBAN KIZSEBELTÉK – ŐRIZETBEN AZ ELKÖVETŐ

Pár órán belül elfogták a kifosztót a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói.

Tegnap egy 37 éves férfi értesítette a rendőrséget arról, hogy valaki ellopott tőle 60 ezer forintot 2023. június 23-án. Elmondta, hogy aznap az egyik kiskunfélegyházi kocsmában italozott, ami közben elfáradt, ezért ledőlt a söröző kanapéjára aludni. Amikor feleszmélt, rendezni akarta a számlát, csakhogy nem volt a zsebében a pénze, annak pihenés közben lába kélt. A férfi ugyan biztos volt abban, hogy valaki kihasználta a bódultságát és meglopta, mégis csak napokkal később fordult a hatósághoz segítségért.

Miután a kiskunfélegyházi nyomozók tudomására jutott az eset, azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek. Szerencsére a történteket egy kamera rögzítette, aminek a segítségével hamar azonosították a tolvajt. A 35 éves férfit három órán belül elfogták és kihallgatták a nyomozók. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték a letartóztatását.

Kérjük, hogy amennyiben bűncselekmény áldozatává válik, vagy bűncselekmény elkövetésének szemtanúja, azonnal értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívószámon.