Kezdőlap Gasztro A Tanyacsárda 50 éve,az Új Tanyacsárda 30 éve várja vendégeit

A Tanyacsárda 50 éve,az Új Tanyacsárda 30 éve várja vendégeit

Az elmúlt évtizedekben a Tanyacsárda és az Új Tanyacsárda gasztronómiai fellegvárként nemcsak a környékben, de országszerte jó hírét vitték a Lajosmizsének. A helyi vendégek mellett hazai és külföldi turisták ezrei keresik fel minden évben a pusztai programokat is kínáló csárdákat.
A Tanyacsárda 1973-ban, az Új Tanyacsárda 1992-ban nyitotta meg kapuit. Minőségi vendéglátásukkal és a magyar hagyományokat éltető
pusztaprogramjaikkal méltán jó hírét viszik Lajosmizsének is. Az „Öreg” és Új Tanyacsárda szíve-lelke POLYÁK ZOLTÁN és GARACZI JÁNOS résztulajdonosok,
akik csapatukkal még ebben a nehéz és terhelt években is mindenben a vendégek kedvét keresik.
– Büszke vagyok rá, hogy a részesei vagyunk – az idén 30 éve városi rangot kapott – Lajosmizse életének. Saját lehetőségeinkhez mérten mindig
támogattuk a rendezvények megtartását, és mi is nagyon sok támogatást kaptunk a mindenkori városvezetéstől, mindig méltányolták vendégszeretetünket.
Basky András polgármesterrel is nagyon jó a kapcsolatunk, tudunk együtt gondolkodni, együtt dolgozni. Ezúttal is részesei vagyunk a helyi vállalkozókkal a város
30 éves jubileuma alkalmából szervezett rendezvénysorozatnak, kapcsolódunk a Nőegylet által szervezett főzőversenyhez augusztus végén, melynek keretében
Benke Laci bácsi munkássága előtt is tisztelgünk – mondta Garaczi János, majd mesélt a mindennapjaikról.
– Tavaly nyáron leégett az Új Tanyacsárda Kemencés háza egy elektromos hiba következtében. A rendezvénytermünket sikerült újjá építenünk, nagyon szép
lett, ismét régi pompájában várja a vendégeket. Köszönetet kell mondani azoknak a vállalkozásoknak és különösképpen a lajosmizsei Gomépnek, hogy szakmai
tapasztalatukkal hozzá segítettek ehhez. Szerencsésnek érzem magam, mert mindkét csárdánk jól működik, népszerűségük töretlen, családok, baráti
társaságok, esküvők, céges csapatépítők, konferenciák ideális helyszíne. Az étlapunk nagyon sokszínű, a magyar ételek mellett követjük a trendeket, így a
nemzetközi ízektől és vegetáriánus fogásoktól, a különböző érzékenységet figyelembe vevő finomságokig minden megtalálható rajta. Aki szeretne a természet
közelében kikapcsolódni, egy jót enni, vagy igazi korhű csíkos bemutatót látni, akkor mindenképpen látogasson el hozzánk! – mondta végül Garaczi János.

Bővebb info: www.tanyacsarda.hu