Kezdőlap Gyerekek Augusztusban is várunk

Augusztusban is várunk

Elérkeztünk a nyár harmadik hónapjához. Reméljük már eddig is rengeteg felejthetetlen nyári kalandban volt részetek, az utolsó hónapot még használjátok ki az élmények gyűjtésére. Töltődjetek, hogy amikor jönnek a szürkébb, hidegebb hétköznapok, legyen mire visszaemlékezni és egy kicsit töltődni belőle. Töltsetek minél több időt együtt, akár egy nyár esti sétával vagy figyeljétek a hullócsillagokat az éjszakai égbolton. Amennyiben nagyobb társaságra vágytok, hozzánk is jöhettek augusztusban különböző programokra.


Ha időben szeretnél értesülni további programjainkról, nézd meg a honlapunkat és figyeld a Facebook-oldalunkat, ahol minden nap megosztjuk veletek friss eseményeinket és élményeinket. 

 
Több ezer látogató a Művészetek VölgyébenIzgalmas és élményekkel teli tíz napot töltöttünk együtt a Művészetek Völgyében. A mesedélutánokon különleges történeteket hallgathattunk meg ismert művészek tolmácsolásában. Az Egyszülős Központ sátrában sorra készültek a szebbnél szebb álomfogók és színes kavicsok. Köszönjük, hogy ennyien velünk voltatok!
Dübörög a nyár az Egyszülős Központban
Javában zajlanak egyszülős nyaralásaink, nagy öröm számunkra, hogy folyamatosan érkeznek az élménybeszámolók, visszajelzések, melyekből látszik, mennyire jól érzik magukat.  Nyári napközis táboraink is folyamatosan tartanak, a pesti és a budai Egyszülős Központ is gyerekzsivalytól hangos. Volt már úszótáborunk, tematikus táborunk, ahol a rovarokkal és a bogarakkal ismerkedhettek meg a résztvevők, több speciális tábort szerveztünk különleges nevelési igényű gyerekeknek. A héten Alsómocsoládon Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével közös muzsikálással töltik a hetet az egyszülős családok.
Egyszülősök egymás közt 
Tudtad, hogy van egy csoport a Facebookon, ahol megoszthatod gondolataidat a többi egyszülőssel, és megismerheted az övékét? Legyen  szó örömről, bánatról, elfáradásról és újrakezdésről. Egy csoport, ahonnan erőt meríthetsz és adhatsz másoknak. Nem vagy egyedül, csatlakozz a csoporthoz, hogy ott legyünk egymásnak.
Csatlakozom a csoporthoz
Programajánló 
Augusztusban is várunk programjainkkal
Nálunk nincs nyári szünet, tarts velünk nyáron is a budai Egyszülős Központban. Mind a kisebbek, mind a nagyobbak számára kínálunk foglalkozásokat:🧎‍♀️Pilates – Augusztus 21. és 28.
🧎Gyerekjóga – Augusztus 16., 23. és 30.
✋ Nemezelés – Augusztus 29
🪡 Apró varróműhely – Augusztus 17. és 31.