Kezdőlap Kiemelt BAJAI TOBORZÁS 

BAJAI TOBORZÁS 

A rendőrök az érdeklődőknek a határvadász és az iskolaőr felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról tartottak tájékoztatót.

A Bács-Kiskun vármegyei toborzók a Bajai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályára látogattak el. A rendőrök az érdeklődőknek a határvadász és az iskolaőr, valamint a rendőr felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról tartottak tájékoztatót. Az érdeklődők olyan szórólapokat is hazavihettek, amelyek további információkat nyújtanak az egyes szakterületeket érintő jogviszonyról. 

A képzésekkel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.