Kezdőlap Kiemelt BEAR GRYLLS – SZTÁROK A VADONBAN: A KIHÍVÁS

BEAR GRYLLS – SZTÁROK A VADONBAN: A KIHÍVÁS

A NATIONAL GEOGRAPHIC NÉPSZERŰ SOROZATA

ÚJ SZEZONNAL JELENTKEZIK!

A MÁSODIK ÉVADBAN RUSSELL BRAND, BRADLEY COOPER, BENEDICT CUMBERBATCH, DAVEED DIGGS, CYNTHIA ERIVO, TROY KOTSUR, TATIANA MASLANY ÉS RITA ORA IGYEKEZNEK BIZONYÍTANI, HOGY HOLLYWOOD CSILLOGÁSÁN TÚL, A LEGZORDABB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS

KÉPESEK ÉLETBEN MARADNI

A világhírű kalandor és hivatásos túlélő, Bear Grylls újabb sztárokat ragad ki komfortzónájukból és visz magával lélegzetelállító expedíciókra a világ legvadabb és legzordabb tájain. A BEAR GRYLLS – SZTÁROK A VADONBAN: A KIHÍVÁS című nagy sikerű sorozat második évadának bemutatója 2023. augusztus 26-án, 17 órakor lesz a National Geographic-en.

A BEAR GRYLLS – SZTÁROK A VADONBAN: A KIHÍVÁS c. nagy sikerű sorozat második évadában többek közt olyan gyönyörű, de emberpróbáló helyeken kell helytállnia az egyes epizódok sztárvendégeinek, mint a kopár, legendásan mostoha időjárású skót hegyek, a beszédes nevű nevadai Valley of Fire, vagy épp a látványos, függőleges sziklafalakkal szegélyezett wyomingi kanyonok.

Az új évadban Bear Grylls vendége lesz többek közt a népszerű humorista és színész, Russell Brand („Felhangolva”); a BAFTA-díjas és Oscar-díjra jelölt Bradley Cooper („A galaxis őrzői”, „Csillag születik”); a BAFTA- és Emmy-díjas, Oscar-díjra jelölt Benedict Cumberbatch („Doctor Strange”, „A kutya karmai közt”); a Tony- és GRAMMY®-díjas színész, rapper, író és producer, Daveed Diggs („Blindspotting”, „Hamilton”); a GRAMMY®-, Emmy- és Tony-díjas színésznő, énekes, szerző és producer, Cynthia Erivo („Harriet”, “Géniusz: Aretha”); az Oscar-díjas színész, Troy Kostur ( „A Mandalóri”); az Emmy-díjas Tatiana Maslany („Amazon: Ügyvéd”, „Sötét árvák”); és a világhírű énekesnő és dalszövegíró, Rita Ora.

Bear Grylls mellett természetesen ebben az évadban is szélsőséges kihívások várnak hőseinkre, akiknek nemcsak fizikailag, de mentálisan is a végsőkig ki kell tolniuk a határaikat. Míg Bradley Cooper egy függőleges sziklafalon lógva tölt egy éjszakát, Cynthia Erivóra egy megfagyott vízesés megmászása vár, Troy Kotsurnak – a sorozat első hallássérült vendégének – pedig örvénylő folyókkal kell felvennie a harcot. Bear Grylls természetesen minden segítséget megad pártfogoltjainak a szükséges túlélési képességek elsajátításához, ám egy idő után minden epizódban eljön a pillanat, amikor elengedi a kezüket, és a sztároknak egyedül kell helytállniuk a vadon életveszélyes körülményei között – nincs más választásuk, le kell győzniük a félelmeiket, ha vissza akarnak jutni a civilizációba…

A BEAR GRYLLS – SZTÁROK A VADONBAN: A KIHÍVÁS című nagy sikerű sorozat második évadának bemutatója 2023. augusztus 26-án, 17 órakor lesz a National Geographic csatornán. Új epizódok minden héten pénteken 17 óratól, október közepéig. 

***

Bear Grylls-ről

Bear Grylls hivatásos túlélőként és kalandorként szerzett világhírnevet magának. Karrierje gyerekkorában, egy kis angol szigeten alapozódott meg, ahol édesapja bevezette a sziklamászás és a vitorlázás rejtelmeibe. Nem sokkal később a harcművészetekbe is belekóstolt, majd három éven át az Egyesült Királyság Különleges Légi Szolgálatának (SAS) tagja volt. Ez utóbb kulcsfontosságú időszaknak bizonyult az életében, hisz ekkor tökéletesítette túlélőképességeit, és vérteződött fel mindazzal a gyakorlati tudással, amely elengedhetetlenül szükséges a Föld legzordabb vidékeire vezetett expedícióihoz. Bár egy ejtőernyős ugrás során súlyos – több hónapos rehabilitációt igénylő – balesetet szenvedett Afrikában, ez nem vette el a kedvét az extrém kalandoktól, sőt: nem sokkal később az Everest egyik legfiatalabb megmászója lett.

Grylls televíziósként éppen olyan magas csúcsokra tör, mint hegymászóként: a Discovery Channel számára készített ‘A túlélés törvényei’ c. Emmy-díjra jelölt sorozata minden idők egyik legnézettebb szériája lett, nézőszámát 1.2 milliárdra becsülik. De azóta is számtalan további, extrém kalandokkal foglalkozó műsort készített a különböző nagy tévétársaságok számára, többet, mint bárki más a világon. Egyebek mellett olyan ikonikus alkotások fűződnek a nevéhez, mint a ‘You Vs Wild’ (Netflix), a Sztárok a vadonban (National Geographic) vagy az ázsiai piac számára készített ‘Into the Wild’. Bear Grylls kiemelkedően népszerű, példányszám-rekordokat döntögető könyvszerző, a Királyi Tengerészgyalogság tiszteletbeli ezredese, minden idők legfiatalabb főcserkésze és világszerte mintegy 55 millió cserkész példaképe.