Kezdőlap Események Lekvárkóstoló lesz a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon a Főtéren, a Tér a...

Lekvárkóstoló lesz a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon a Főtéren, a Tér a térben augusztus 17-én,csütörtökön 14 órától a készlet erejéig!

A VII. Aranyhomok Térségi Lekvárversenyben szereplő, mintegy 55 féle lekvár kóstolására nyílik lehetőség a Tanyai Termék Piacon csütörtökön, ahol a hagyományos baracklekvárok mellett, kóstolhatnak igazi különlegességeket is a kreatív lekvár kategóriában.
Nagy örömünkre szolgált, hogy az Aranyhomok Egyesület által szervezett lekvárversenybe 20 háziasszony nevezett 55 üveg, saját készítésű lekvárral 8 településről. Egy lelkes háziasszony Kecskemétről 14-féle lekvárral jelentkezett a versenyre.
Ha még nem ízlelték az őszibarack-sárgadinnye lekvárt fehércsokival, a banán lekvárt, a gyömbéres- lim-os körtelekvárt vagy a sárgabarack lekvárt málna meglepetéssel, akkor mindenképpen ott a helyük! Inspirálódjanak a sok-sok finomság kóstolásával és jövőre nevezzenek Önök is a versenybe!
A verseny eredményhirdetésére a Hírös Héten kerül sor, az „Aranyhomok” színpadon augusztus 23- án szerdán 17 órakor. Ott dől el, kik lesznek a három kategória győztesei, valamint ki nyeri a „Térség lekvárja” címet.
Szeretettel várjuk az érdeklődőket a kóstolóra és az eredményhirdetésre is!