Kezdőlap Gasztro Széchenyi Étterem: magyar-thai konyha, 40+-os diszkó, sztárfellépők, menü és korlátlan fogyasztás egy...

Széchenyi Étterem: magyar-thai konyha, 40+-os diszkó, sztárfellépők, menü és korlátlan fogyasztás egy helyen

Új színfolt Kecskemét gasztronómiai életében a július elején megnyílt Széchenyi Étterem a
Széchenyiváros frekventált pontján. ZSIN BÉLA és csapata a magyar és thai konyha finomságait kínálja, különleges és csak náluk kapható német sörökkel. A napi menü mellett elérhető a reggeli kínálat, a korlátlan fogyasztásos ebéd és vacsora. S aki a gasztronómiai élvezeteken túl egy kis szórakozásra is vágyik, azoknak ajánlják a 40+-sok nosztalgia bulijait és ismert hazai sztárok fellépéseit az étteremben.
Július 1-jén nyitotta meg kapuit a Széchenyi Étterem a Március 15 utca 1. szám alatt. Zsin Béla fővárosi vállalkozó, de felesége révén kötődik a hírös városhoz.
– Hónapokon át számos alkalommal elautóztam az üresen álló, korábban is étteremként működő épület előtt. Gyakran elgondolkoztatott, hogy milyen jó lenne itt egy olyan éttermet működtetni, ahol igazán ízletes, magyaros és thai ételeket és
minőségi italokat kínálnánk. Budapesten 22 éve működtetem a 8000 négyzetméteres hatalmas Budai Ring gokart pályát, vendéglátóegységekkel, ennek köszönhetően jó rálátásom van a gasztronómiai piacra, és jó kapcsolatokkal rendelkezem, így
bátran belevágtam az étterem nyitásba Kecskeméten. Már az első hetek bizonyították: igenis van igény a minőségi éttermi kínálatra. A visszajelzések alapján finomítottunk, illetve bővítettünk az étlapon – árulta el Zsin Béla.
Július 24-étől a napi menü hétfőtől péntekig 11 órától 14.30-ig érhető el, mely egyféle levesből, egyféle másodikféléből és egy desszertből áll. Ára: 1790 Ft.
Gondoltak azokra is, akiknek nincs idejük otthon egy kiadós reggelit elfogyasztani, számukra 7 óra és 10.30 között többféle finomságot ajánlanak.
Népszerű az étteremben a korlátlan fogyasztású, szabadszedéses étkezés. Minden nap, hétfőtől péntekig 11 és 16 óra között 3990 forintért, másfél órán át bárki annyit ehet a melegen tartó ételtartókból, amennyi jól esik neki. Mindezt bővítették, és
18 órától zárásig, még nagyobb választékot nyújtanak az ízletes finomságokból a melegen tartókban, ezen időtartamban a korlátlan fogyasztás 4990 forintért érhető el.
Az Á’ la carte fogások, azaz étlapon szereplő magyaros és thai ételek folyamatosan kérhetők, hétköznap 11 órától 22 óráig, pénteken és szombaton 24 óráig. Az ízletes finomságokat magyar és thai szakácsok készítik el.
Az italok is nagyon különlegesek, a kínálat bőséges, melyből méltán kiemelkednek a valódi német ízek.
– Üzleti kapcsolataim révén az országban egyedülállóan nálam kapható több olyan tradicionális német sör, mely máshol nem. Kecskeméten, úgy érzem, ennek nagy vonzereje lehet, hiszen a Mercedes gyár, és a hozzá kapcsolódó gyárakban dolgozó német munkatársak nagy örömmel fogadhatják a számukra ismert, kedvelt hazai ízeket. Emellett a sörkedvelő magyar közönség is örömmel fogadhatja, hiszen valóban minőségi, különleges ízvilágba kalauzoljuk el őket az általunk kínált, hazánkban nem kapható német sörök által. A kínálatból kiemelném a Kölni Kölsch és a Bayerische Pilz sört. A sörtípusok között megtalálható a búza, a fehér, a barna, a karamellizált sör egyaránt. A csapolt sörök mellett 15 féle üveges sör kapható –sorolta a tulajdonos.
Az étterem vonzereje nemcsak a gasztronómiai finomságokban rejlik, rendezvények terén is új színfoltnak ígérkezik a városban.
– A terveink szerint két hetente a 40+-os korosztálynak szombatonként videódiszkót tartunk, míg háromhetente pénteken ismert hazai sztárokat hívunk meg. Első alkalommal Péter Sramek szórakoztatta a közönséget, akik a nemcsak zenei téren, de
gasztronómia terén is különleges élményben részesültek – tette hozzá Zsin Béla.
Az étteremben a vendégek helyet foglalhatnak a klimatizált belső térben, vagy a hangulatos kialakítású teraszon. Vállalják rendezvények lebonyolítását is, a családi, meghitt hangulatú események, gyerekzsúrok mellett esküvők, céges partik teljes körű megszervezését is.

Széchenyi Étterem: Kecskemét, Március 15. utca 1.
www.szechenyiterasz.hu • Tel.: 06-70/160-6661, 06-30/211-2045
Nyitva: H-Cs 6.30-22 óráig, P-Szo 6.30-24 óráig, V 6.30-21 óráig