Kezdőlap Kiemelt KÁBÍTÓSZERREL KERESKEDETT EGY KECSKEMÉTI CSALÁD 

KÁBÍTÓSZERREL KERESKEDETT EGY KECSKEMÉTI CSALÁD 

Az anya árulta, a férje, a fia és a veje pedig beszerezte, valamint szállította az illegális szert. A kecskeméti rendőrök mindnyájukat elfogták és kihallgatták.

Kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt fogtak el egy családot a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2023. augusztus 29-én hajnalban Kecskeméten. Egy asszony a gyanú szerint az elmúlt években többeknek adott el kristályt és marihuánát. Az üzletbe beszervezte a férjét, a fiát és a vejét is, akiket olyan feladatokkal bízott meg, mint az illegális szer beszerzése, szállítása, valamint a tartozások könyvelése és a bevételek tárolása. Az értékesítést elsősorban az édesanya végezte, de távollétében ezt is a rokonaira bízta. A család házában 28 tasak kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. Ezeket a rendőrség lefoglalta és a hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói az 59 éves nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására, bűntársait – egy 25, 50 és 33 éves férfit – gyanúsítottként hallgatták ki, ők jelenleg szabadlábon védekezhetnek.