Kezdőlap Kiemelt Különleges helyszínen mutatkozott be a Technogym legújabb futópadja

Különleges helyszínen mutatkozott be a Technogym legújabb futópadja

Az edzésekhez nemcsak akaraterő, hanem inspiráció is kell

Budapest, 2023. szeptember 13. – Rendkívül különleges helyszínt választott a Technogym arra, hogy bemutassa legújabb, innovatív futópadját, a Technogym Run-t. A bemutatónak egy lélegzetelállító luxushelyszín, a dubaji Atlantis The Royal szálloda adott otthont. „Már az épület megjelenése is nagyon impozáns és karakteres, a szállodában található penthouse lakosztály pedig ideális helyszín volt a Technogym Run exkluzív debütálásához” – hangsúlyozta Szekosán Anett, a Technogym marketingvezetője.
Az olasz márka a mintegy 26 milliós Instagram követőtáborral rendelkező Beautiful Destinations turisztikai reklámügynökség szakértőit, köztük Jeremy Jauncey-t, a cég ügyvezető igazgatóját kérte fel, hogy legyen részese a Technogym Run premierjének. A csapat tagja volt még Giulia Calcaterra, Janis Danner és Dan Churchill, akik egyedülálló tartalmakat készítettek a Technogym új futópadjával.
Hogy mennyire különleges helyszínt sikerült választani, azt jól tükrözi, hogy az Atlantis The Royal szállodát hónapról-hónapra dizájnerek, építészek és művészek keresik fel azért, hogy inspirálódjanak, és testközelből tapasztalhassák meg az építészeti remekmű által nyújtott élményt.
„Az inspiráció fontos kulcsszó a Technogym esetében, hiszen az új futópadunk magasan felülmúlja az edzésről alkotott elképzeléseket. Egy teljesen új világot képvisel, ami lehetővé teszi az intenzív kardió és a bootcamp típusú edzéseket. Sőt, lehetőség van tréner által vezetett edzések, rutinok végrehajtására is”- hangsúlyozta Szekosán Anett.
„Mindenkit bátorítok arra, hogy a Technogymre ne is fitneszberendezésként tekintsen, hanem inkább mint egy ökoszisztémára, amelyben mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást. Nagyon élveztem az edzéseket, főképp hogy az új Technogym Run egyedülálló futópad a piacon” –hangsúlyozta Jeremy Jauncey, a Beautiful Destinations ügyvezető igazgatója. A forgatások és fotózások szünetében Dan Churchill táplálkozási tanácsokkal is ellátta a csapattagokat. Véleménye szerint naponta legalább 3 liter folyadékot szükséges fogyasztani, és mindenképpen gondoskodni kell a megfelelő élelmi rostok utánpótlásáról. A szakértő mindemellett legalább napi hét óra pihentető alvást javasol. A már közel egymillió megtekintésnél járó videóban a Technogym Run futópad mellett olyan nagy sikerű termékek is feltűnnek, mint a Technogym Bench funkcionális edzőszett, vagy a Skillmill motornélküli futópad. A szállodán kívül a csapat a közeli sivatagban is forgatott, látványos és elragadó képi világot megteremtve ezáltal. A videó az alábbi linken érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=npNZi2pVWN0&t=98s
A Technogym Run tehát egy olyan újgenerációs futópad, amely nemcsak megfelel a 21. század követelményeinek, hanem egyenesen új trendeket állít fel az otthoni fitneszberendezések terén. A vadonatúj futópad elhozza az otthonokba a sportolás és a futás szabadságát, professzionális edzésprogramokat kínálva. A készülék 27 colos, nagy felbontású digitális kijelzője ugyanis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a kardió, erősítő ill. magas intenzitású edzésprogramok
széles skálájából a leginkább megfelelőt, vagyis kifejezetten testreszabott edzésélményt biztosít.

Technogym
A Technogym a világ egyik vezető, csúcskategóriás fitneszeszköz gyártója. A vállalatot Nerio Alessandri és Pierluigi Alessandri alapította 1983-ban. A két testvér egy olaszországi garázsban indította el a vállalkozását, amelyet fitneszgépek fejlesztésére és gyártására hoztak létre. A ’80-as évek második felében a cég partnerséget kötött a Forma 1-es versenysorozattal, ami fontos mérföldkövet jelentett abban, hogy a Technogym világszerte ismertté váljon. A márka ezután innovatív és exkluzív megoldásaival az iparág élvonalába került, és többek között immár 8. alkalommal volt az Olimpiai Játékok hivatalos sporteszköz beszállítója.
A Technogym termékei ma több mint 100 országban vannak jelen. A márka kínálatában jelenleg többek között high-tech futógépek, evezőpadok, teremkerékpárok és erőgépek is megtalálhatóak. A Technogym megoldásait világszerte 55 millió ember használja, több mint 85 ezer intézményben és 400 ezer háztartásban. A Technogym fitneszberendezések hazai kizárólagos forgalmazói képviseletét a Finn Wellness Kft. látja el, amelynek csapata immár közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik hazánkban a fitnesz és wellness szegmensben.