Kezdőlap Gyerekek Szeptember az Egyszülős Központtal

Szeptember az Egyszülős Központtal

Becsengettek. Elkezdődött az új tanév, a rohanós reggelek. A nyári kikapcsolódás után ismét bele kell rázódni a rendezett hétköznapokba. A közelgő ősz még rengeteg szépséget és felfedezni valót tartogat. A nyár után mi is magasabb fokozatra kapcsolunk, a megszokott programok mellett rengeteg újdonsággal várunk. 

Ha időben szeretnél értesülni további programjainkról, nézd meg a honlapunkat és figyeld a Facebook-oldalunkat, ahol minden nap megosztjuk veletek friss eseményeinket és élményeinket. 

Zenevarázslat Alsómocsoládon 


Ezen a nyáron második alkalommal rendeztünk zenetábort Alsómocsoládon, Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével.
Az ötnapos művészeti táborban szülők és gyerekek közösen ismerkedhettek a klasszikus és kortárs zene szépségeivel és értékeivel.
Sérült Gyerekek napja az Állatkertben 

Szeptember 11-e a Sérült Gyermekek napja, melyet az ÉFOÉSZ Központ  idén is a Fővárosi Állat- és Növénykertben ünnepelt. A rendezvény azért is kiemelkedő, mivel tízezer fogyatékos gyereket nevel egyetlen szülő, nekik nem könnyű eljutni egy állatkerti látogatásra. 
Erdei iskolává változott az Egyszülős Központ

Az Egyszülős Központ és a Családokért Felelős Államtitkárság együttműködésében több mint 400 általános iskolásnak adományoztunk tanszercsomagot, közülük mintegy 60 gyerek egy fantasztikusan izgalmas programon is részt vehetett: az Egyszülős Központ egy varázslatos erdei iskolává változott. A rendezvényen Hornung Ágnes államtitkár és Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője adta át a gyerekeknek a tanszercsomagot. 
 
Kedvezményes tarifacsomagok egyszülősöknek

Egyszülős Kártyával a Yettel szolgáltatásait kedvezményesen veheted igénybe. Spórolj a telefonszámlán és tarts intenzívebb kapcsolatot a család többi tagjaival. Akár személyes, akár telefonos szerződéskötés során hivatkozz a KJ2 kódra.

Találkozzunk a Városligetben!

Velünk is találkozhatsz a Budapesti Demográfiai Csúcs Családi Napján szeptember 16-án, szombaton. Keresd az Egyszülős Központ sátrát a Városligetben, ahol rengeteg izgalmas és kreatív programmal várunk kicsiket és nagyokat. Gyere, és készíts fotót, színezz velünk óriáskifestőt, kelts életre kavicsot, fesd ki saját „papírsárkányod”, játssz pecsétgyűjtő játékunkkal és megajándékozunk!

Szeptember 3-án volt a Nagyszülők napja

Szeptember 3-án volt a Nagyszülők napja. Nagy Annával, az Egyszülős Központ vezetőjével készült egy  interjú a Kossuth Rádió Napközben című műsorában, ahol a nagyszülők nélkülözhetetlen szerepéről beszélt az egyszülős családokban.
A július 20-i (csütörtök) adást keressétek ki, 10:38-tól kezdődik az interjú.