Kezdőlap Kiemelt SZOROSABBRA FŰZTÜK A KAPCSOLATUNKAT A HÍRÖS AGÓRA KULTÚRÁLIS KÖZPONTTAL 

SZOROSABBRA FŰZTÜK A KAPCSOLATUNKAT A HÍRÖS AGÓRA KULTÚRÁLIS KÖZPONTTAL 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ együttműködési megállapodást írt alá.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is elkötelezett amellett, hogy a különböző társadalmi szervezetekkel, intézményekkel – többek között a bűn- és baleset-megelőzési programok népszerűsítése, közös lebonyolítása érdekében – kölcsönös, támogató együttműködést alakítson ki.

A főkapitányság legújabb partnere a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, ami a térség meghatározó közművelődési szervezete. A felek célkitűzése, hogy az ifjúsági központ bűn- és balesetmegelőzési témájú rendezvényeknek, prevenciós programoknak és kiállításoknak legyen a színtere. A rendőrség vállalta a megelőzést szolgáló ismeretek széleskörű megjelenítését és átadását a központba látogatók körében. A megállapodásban többek között rögzítették a bűn- és balesetmegelőzési témájú programok megszervezésében és lebonyolításában vállat célkitűzéseket.

Közös rendezvényeinkkel élményeket és fontos tapasztalatokat szeretnénk átadni mindenkinek.

Az együttműködési megállapodást dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány és Barta Dóra, a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője írták alá 2023. szeptember 8-án Kecskeméten.