Kezdőlap Események Újabb western seregszemle a kiskunfélegyházi vadnyugaton

Újabb western seregszemle a kiskunfélegyházi vadnyugaton

Az ősz első hétvégéjén ismét ellepik a Fekete Lovastanyát a western lovaglás hazai képviselői, ugyanis szeptember 2-3-án rendezik a Western Országos bajnokság 3. fordulóját. A sportág berkeiben már jól ismert, látványos versenyszámokban és többféle kategóriában mérettetik meg magukat a lovasok és négylábú társaik.
Szombaton reggel 8 órától a Reining, Cutting, Trail és a Ranch számokat láthatott a közönség, míg vasárnap a Western Horsemanship, Western Pleasure, Cattle Penning, Team Penning, Terep Trail és Ranch Riding kategóriák következnek. A fedeles lovardában és a szabadtéri pályán párhuzamosan zajlanak az események, Győrfi Barna és Pál Zoltán versenyigazgatók felügyelete mellett. A szabályok betartására pedig Magdalena Szarszewska lengyel és Juhász Anita hazai bíró páros figyel.
A várható kellemes késő nyári időjárás mellett a már jól megszokott remek hangulat is csábító lehet a kilátogató közönség számára. A sportág hazai fellegvárának számító Fekete Lovastanya már hagyományt teremtett az egymást követő western rendezvényekkel, melynek eredményeképpen nemcsak a lovas körökben mozgó sportolóknak, edzőknek hanem a civil közönségnek is színvonalas, tartalmas kikapcsolódást jelent.

A rendezvény hivatalos sajtókommunikációját a Lovas Diadal Live TV végzi, a rendezvény ideje alatt folyamatosan hírt adunk a verseny aktuaálitásairól.
Elérhetőségeink: [email protected]
06/70-606-1221

Budapest, 2023. szemptember 02.

Lovas Diadal Live TV