Kezdőlap Egészség A testmozgás egy nagy lépés céljaid eléréséhez

A testmozgás egy nagy lépés céljaid eléréséhez

Sportolni sosem késő elkezdeni. Nagyon sok előnnyel jár! Amellett, hogy fittebb, boldogabb leszel, javul a koncentrációkészséged, jobban teljesíthetsz a munkahelyeden, nem utolsó sorban már nyáron is jobban mutathatsz lengébb öltözetben. Ha még nem sportolsz, kezdd el ma! Ha pedig munkáltatóként egy ütőképesebb csapatra vágysz, ismerd meg ajánlatunkat! Ráadásul nálunk, a FormaZonánál nagyon sokféle sportolási lehetőség közül választhatsz.

Fitt munkatársak, sokkal jobb eredmény

A mai versenyképes üzleti környezetben a vállalatok próbálják megtalálni a termelékenység növelésének, és a költségek optimalizálásának módjait. Az egyik, gyakran figyelmen kívül hagyott terület, a munkavállalók egészsége és fittsége.

A testmozgás és a fizikai aktivitás bizonyítottan javítja a szellemi teljesítményt, ami jobb munkateljesítményt eredményezhet. A gyakori testmozgás emellett növeli az energiaszintet és csökkenti a fáradtságot, így a munkavállalók hatékonyabban és eredményesebben tudnak dolgozni.

A rendszeres testmozgás hozzájárul az immunrendszer ellenálló képességének javulásához, melynek köszönhetően a szezonális betegségek is könnyebben elkerülhetőek, kivédhetőek.

Cégek sokasága ismerte már fel, hogy az egészséges, fitt és boldog munkatárs sokkal hatékonyabb, produktívabb. Ellenben, ha valaki fásult, folyton lehangolt vagy melankolikus, az idővel a munka minőségén ismeglátszik. A rendszeres mozgás nem csak a testnek tesz jót, az elmét is frissen tartja. Éppen ezért célszerű a munkáltatóknak plusz juttatásként az alkalmazottaknak sportolási lehetőséget biztosítania, meghálálva ezzel hűségüket, bizalmukat és jó munkabíró képességüket.

A cégek közül a FormaZonát is sokan választották már, nagyon jó tapasztalatokról tudnak számot adni. Egyrészt egy helyen nagyon sokféle sportolási lehetőségből lehet választani, másrészt nagyon kedvező áron érhetők el a partneri csomagok.

90 napos bérletrészlet fizetéssel

A FormaZona arra törekszik, hogy minél szélesebb körben elérhetőek legyenek a kedvezményei, bérletei. Ennek jegyében a bérletekre részlet-fizetési lehetőséget is kínál.

A bérletek online vagy a recepción egyaránt megvásárolhatók. 90 napos bérlet esetén az első részletet induláskor, a másodikat legkésőbb 30 nap múlva, a harmadikat pedig 60 nap múlva kell kifizetni. A részletfizetés kamatmentes.

Re-Start bérlet

Ha korábban a FormaZona vendége voltál, de egy ideje szüneteltetted az edzést, esetleg kipróbáltál egy másik termet, de most visszavágyódsz hozzánk, akkor válaszd a Re-Start bérleteink egyikét. Ezekre a kedvezményekre akkor vagy jogosult, ha már adataid rögzítve vannak a rendszerünkben, de egy ideje nem látogattál minket. Az elkötelezettség és kitartás azonban nem csak az edzésekben, hanem az élet minden területén kulcsfontosságúak a sikerhez. Ha úgy érzed, hogy szükséged van motivációra és támogatásra, akkor mi minden héten friss tippekkel és inspiráló tartalmakkal is várunk a Facebook és Instagram oldalainkon. Visszatérésed egy nagy lépés a céljaid felé, és mi készen állunk, hogy segítsünk az újraépítésben.

Kecskemét, Izsáki út 2/D • Recepció: 76/325-251

Nyitva H–P: 6.00–21.00, Szo.: 8.00–19.00, V: 14.00–19.00

Lajosmizse, Városház tér 4–5.Nyitva: H–P: 6.00–21.00, Szo.: 10.00–18.00, V: 16.00–19.00

E-mail: [email protected]