Kezdőlap Jótékonyság Elegáns, izgalmas és merész szabású kollekció a 30 éves Flört kínálatában

Elegáns, izgalmas és merész szabású kollekció a 30 éves Flört kínálatában

30 éves a Flört Fehérnemű és Divatáru Kecskeméten! Rózsa Jenőné Gyöngyi 1993 októberében valósította meg álmát és indította útjára saját üzletét, mely három évtized alatt sikertörténet lett.

Kiemelkedő külföldi partnereinek köszönhetően országosan is keresettek az általa kínált minőségi elegáns és egyedi darabok, köztük fehérneműk, fürdőruhák, női alkalmi és hétköznapi ruhák. Gyöngyi számára mindig is fontos volt, hogy a hölgy vásárlóinak megadja a lehetőséget a nőies és kifinomult megjelenésre. Kínálatában kizárólag jó minőségű, prémium kategóriás ruhák kaphatók, melyek garantáltan egyediek, különlegesek. Vásárlóinak nem kell attól tartania, hogy szembetalálkoznak az adott öltözettel más hölgyeken.

Az üzlet kis- és nagykereskedésként egyaránt működik. A széles választék elérhető Kecskeméten, a Tűzoltó utca 9. szám alatt,valamint a www.flortfehernemu.hu webshopban, illetve megtekinthető a Flört Fehérnemű és Divatáru Kis- és Nagykereskedés Kecskemét Facebook oldalon.

Az őszi-téli kínálat csábító, de már érdemes a 2024-es tavaszi és nyári kollekciót is megismerni, akár előrendelni. A Flört üzlet egyik fő vonzereje az exkluzív, kiváló minőségű francia Aubade, valamint az olasz Leilieve, a spanyol Selene női fehérnemű (melltartó, női alsó, hálóruha), de évről-évre keresettebbek az olaszfürdőruhák, strandruhák, és férfi fürdőnadrágok is. A merész és izgalmas szabásvonalú, különleges anyagból készült olasz fürdőruhák és kiegészítők garantáltan vonzzák majd a tekintetet, egyediségük, stílusuk szembetűnő.

Az elegáns női ruha kollekciót alkalmi ruházat, kabátok, bundák, blúzok, blézerek, tunikák, pulóverek, topok, farmerek és nadrágok, szoknyák, pólók teszik teljessé. A forgalmazott termékek közül kiemelkedik a kanadai Joseph Ribkoff, mely Kecskeméten egyedül a Flört Fehérnemű és Divatáru kis- és nagykereskedésben érhető el.

Találkozhatunk emellett Aubade, Linea,Sprint,Leilieve,Vacanze,Italiane, David, Sielei, Iconique, Miradonna termékekkel.

Az üzletben ajándékutalvány is vásárolható, mely karácsonyra, születésnapra, névnapra vagy egyéb alkalmakra kiváló választás, garantáltan örömet szerez a megajándékozott hölgynek.

Az üzlet tulajdonosa karácsony alkalmával rendszeresen összeállít, kisméretű ruháiból adománycsomagokat is a hátrányos helyzetű fiataloknak.