Kezdőlap Bank Megújulva várja ügyfeleit az OTP Bank kecskeméti bankfiókja

Megújulva várja ügyfeleit az OTP Bank kecskeméti bankfiókja

2023. november 8-tól letisztult design és világos fióki tér várja az ügyfeleket a Kecskemét, Korona utca 2. szám alatt található OTP bankfiókban: organikus mintában rakott szőnyegburkolat, tölgy felületek, egyedi design tapéták, kényelmes, változatos ülőbútorok és filccel kasírozott lámpák együttese alkotja az új, otthonos bankfióki környezetet. Az anyaghasználatban és az energiafelhasználásban a kivitelezők törekedtek a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére is.

Az innovatív fióki arculathoz hozzátartozik a diszkrét tanácsadás ideális körülményeinek megteremtése, a hatékony ügyfélkiszolgálás érdekében pedig a készpénzes tranzakciókat digitális eszközökön végezhetik az ügyfelek – maga a megújult bankfiók ugyanis készpénzmentes.

Júniusban a Szabadság téri, novemberben pedig a Malom Centerben lévő OTP bankfiók újult meg Kecskeméten.

Kecskemét, 2023. november 28. –Ünnepélyes megnyitó keretén belül adta át 2023. november 28-án megújult bankfiókját az OTP Bank. A megnyitón részt vett és köszöntőbeszédet mondott Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere is.

A tanácsadói szemléletű bankfiókban lakossági és vállalati szolgáltatások egyaránt elérhetőek, így a forint számlavezetés mellett devizaszámla kezeléssel, megtakarításokkal, befektetésekkel, lakáshitelezéssel és vállalkozói számlavezetéssel kapcsolatos ügyeket is intézhetnek az ügyfelek.

A készpénzes ügyleteket négy korszerű, ki- és befizetésre is szolgáló ATM szolgálja ki, így az ügyfeleknek ezekre az egyszerű szolgáltatásokra nem kell várakozniuk, és nyitvatartási időn kívül is végrehajthatják ezeket az tranzakciókat. A Malom Centerben megújult OTP bankfiók készpénzmentes, a személyes kiszolgálás a tanácsadásra és a digitális tranzakciókra koncentrál.

A fiók kialakítása során fontos szempont volt a gyors és kényelmes ügyintézés elősegítése. Ennek érdekében a bank új fióki arculatát tükröző, 463m2-es ügyféltérben olyan modern digitális eszközökkel találkozhatnak az OTP Bank partnerei, mint az új ügyfélhívó rendszer, böngésző tabletek, melyeken keresztül az ügyfelek megismerhetik a bank digitális felületeit, tartalmait, csatornáit vagy épp a 24 órás zóna, benne ki- és befizetésre is alkalmas okos ATM-ekkel. Az összetettebb, komolyabb pénzügyi döntésekkel kapcsolatos tanácsadáshoz és ügyintézéshez a fiókon belül jól elkülönülő tereket alakított ki a hitelintézet, biztosítva ezzel is a gyors, diszkrét és személyre szabott ügyintézést. Az akadálymentesített fiókban a mozgáskorlátozottak és látássérültek is egyszerűen intézhetik pénzügyeiket.

„Az OTP Bankra jellemző a folyamatos megújulás és fejlődés. Ez érvényes a bankfiókjainkra is. Folyamatosan vizsgáljuk az ügyféligényeket és törekszünk arra, hogy minél színvonalasabb és az ügyfeleink elégedettségét növelő kiszolgálást nyújtsunk. Idén négy bankfiókot nyitottunk országszerte és közel 30-at pedig felújítunk. Az erős fiókhálózat stratégiai fontosságú az OTP Bank életében, bankfiókjainkban a személyes kiszolgálás és a digitalizáció együtt van jelen. Arra törekszünk, hogy modern eszközökkel ellátott, ügyfélbarát fiókokkal, felkészült, szakértő munkatársainkkal, korszerű informatikai fejlesztéseinkkel és személyre szabható banki megoldásainkkal, tanácsainkkal támogassuk ügyfeleinket céljaik megvalósításában”mondta az ünnepi megnyitón Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.