Kezdőlap Gasztro Thai, japán és koreai ízek

Thai, japán és koreai ízek

– Legyünk nyitottak az újdonságokra!

A távol-keleti konyha gyakran használ olyan alapanyagokat és fűszereket, amelyeket
nem ismerünk, ezért fontos, hogy nyitottak legyünk az újdonságokra. Ne féljünk
kísérletezni! A kecskeméti MyThai étteremben minden adott ahhoz, hogy valódi
kulináris élményben legyen részünk.

A távol-keleti országok gasztronómiája rendkívül változatos és izgalmas, hiszen az egyes országok éghajlata, kultúrája és történelme mind hozzájárul ahhoz, hogy olyan egyedi és különleges ízeket teremtsenek, amelyeket máshol nem találunk meg. A MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár közel négy éve nyitotta meg kapuit Kecskeméten, a Vacsiközben. Ettől az évtől azonban már a belváros szívében, a volt Casablanca helyén várja vendégeit.
Az étteremben a különböző ázsiai kultúrák konyhaművészetét ötvözik, így Japán, Korea és Thaiföld izgalmas ízei kerülnek terítékre. A MyThai családi vállalkozásban működik: Váradi Krisztina kecskeméti sushi séf és férje, a koreai származású Lee Moonsu és csapata készíti a finomságokat, melyek nemcsak Á’la carte az étlapról rendelhetők, hiszen már menü formájában is rendelhetők. Az étlap kínálata változatos, ráadásul rövidesen megjelenik az új őszi-téli étlap.


Szakmai hitvallásuk a hitelesség megteremtésén alapszik, melynek szerves részét képezik az Ázsiából rendelt, minőségi alapanyagok és az elkészítési mód.
A MyThai-ban a thai konyha fogásain túl kipróbált japán és koreai receptekkel is dolgoznak, mint például a Kecskemét-szerte híres sushi vagy a koreai-félsziget ikonikus savanyúsága, a Kimchi.
Ráadásul a thai konyha sokféle finom fogást kínál az élelmiszer-allergiás emberek számára is, hiszen sok ételben mellőzik a gyakori allergéneket, például a tojást, a tejtermékeket vagy éppen dióféléket. Ilyen finomságok a zöldséges levesek, a rizses ételek, a halételek és a tofuból készült ételek.


Az ázsiai konyha tele van izgalmas és ízletes fogásokkal, ezért ne féljünk kísérletezni és új dolgokat kipróbálni.
Az ételek között igazi különlegességnek számít: a Koreai Barbecue, amely nemcsak ízletes, de az elkészítése felér egy izgalmas élménnyel minden vendég számára. A különböző húsokat, köreteket maguk a vendégek grillezhetik, süthetik meg maguknak. Ráadásul a koreai asztali grilleken nem csak prémium húsok grillezésére van lehetőség, hanem 2–4 fős koreai levesek elkészítésére is.
Az italválaszték is magán hordozza Ázsia jegyeit. A korábbi két japán csapolt sör, az Asahit és Kirin Ichiban mellett két másik csapolt sör is gazdagítja a kínálatot, az ír Guinness és a belga Hoogarden. Az itallapon továbbra is megtalálhatók a japán és koreai, rizsből készült szeszes italok, a sakek és sojuk.
Mindezek mellett széles koktélválaszték teszi teljessé az itallapot.
Az ételek helyben és kiszállítva is fogyaszthatók. A házhoz szállítás a Foodora rendszerén érhetők el.

A(z) mythaikecskemet_logo.jpg megjelenítése


PECSÉTELÉSI FELTÉTELEK:
Yalty kedvezményrendszer
Minden 3000 Ft értékű vásárlás után 1 pecsét jár, 5 pecsét után ajándék desszertet, 10 pecsét után ajándék 2 fős MyThai – Tea Time utalványt, 15 pecsét után ajándék MyThai – Special Grill Selection utalványt adunk.
Kedden, szerdán és csütörtökön 11:00 és 16:00 közötti fogyasztás esetén 2 pecsét jár.
Fontos: A kétszeres pecsételéshez a rendelésed le kell adnod 16:00 előtt! Előrendelésre nem érvényes!
Érvényesség: két pecsételés közti maximális idő: 1 hónap. A kártya és a kedvezmények végső felhasználási ideje:
az első pecsételéstől számított fél év
MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár, Kecskemét, Dobó krt. 1. • www.mythaikecskemet.hu
Nyitva tartás: hétfő – zárva; keddtől vasárnapig 11-22 óráig; a konyha 21 órakor zár
Telefon: 06-76/448-292; Mobil: 06-30/184-0375 • (Bankkártya és Szépkártya elfogadás)