Kezdőlap Fejlesztés Ünnepel a Wolf Distribution Kft.

Ünnepel a Wolf Distribution Kft.

2023 a kecskeméti Wolf Distribution Kft. jogelődjének, a családi vállalkozás alapításának harmincadik éve.

Mint az 1990-es évek elején sok más vállalkozás – a Wolf Distribution Kft. is – egyéni vállalkozásként lépett piacra. Egy vállalkozó szellemű fiatal pár – FARKAS ZOLTÁN és felesége, ARANKA
– azzal a céllal indult el a szállítási vállalkozók rögös útján, hogy nagyságrendekkel magasabb színvonalra emelje az akkor képviselt TNT Express Worldwide Kft. ügyfeleinek kiszolgálását.

Ez a cél hamar realizálódott, és egyre több elégedett cég vette igénybe a nemzetközi légi és közúti szállítási rendszert. Az évek alatt a kapcsolati háló bővült, új ügyfelek, megbízók érkeztek, köztük az azóta is partner Magyar Zeelandia Kft.
A Zeelandia Kft. igényeinek megfelelve az áruszállítás mellett a raktározás is feladatává vált a fiatal cégnek, mely az alapuló Kft. névadását is meghatározta.
A folyamatos fejlődés, az újabb és újabb megbízói elvárásoknak való megfelelés igénye a Wolf Distribution védjegyévé vált. A rugalmasság, az utolsó pillanatokban is változó fuvarfeladatok megoldása pedig szinte napi gyakorlattá. A „soha nem mondunk nem-et” filozófia időnként erőn felüli teljesítményeket hozott, emellett folyamatosan bővülő raktárkapacitást, gyarapodó gépjármű parkot és természetesen jelentős munkavállalói létszámot kívánt.
A hosszú évek alatt bizonyított kitartás és a megbízók felé irányuló elkötelezettség a mai napig lendületben tartja a céget, az alapítókat és munkatársakat egyaránt.
Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni megbízóinknak, alvállalkozóinknak, beszállítóinknak és minden munkatársunknak, hiszen vállalkozásunk eredményeihez mindannyian hozzájárultak.
A harmincas számot a közösségi élet vidám eseményeiről készült képekből alkottuk, hiszen a munka mellett a játékra, sportos csapatot építő rendezvényekre minden évben szakítottunk időt.

Wolf Distribution Kft., Kecskemét, Felsőcsalános 65. • GPS Koordináták: É46.890380, K19.626652

Központi iroda és raktár: Tel.: +36 76 506 748

E-mail: [email protected] / [email protected] • Web:www.wolfdb.hu