Kezdőlap Egészség Ziaja kozmetikumok Karácsonyra

Ziaja kozmetikumok Karácsonyra

Az év 365 napján fontos, hogy megfelelő arc- és testápolási termékek vegyenek körül minket. Erre tökéletes lehetőséget adnak a Ziaja kozmetikumok, mely hölgyeknek, uraknak és gyermekeknek egyaránt széles választékot nyújt mindenféle bőrtípusra.

S aki már a karácsonyi ajándékokban gondolkozik, az is jó helyen jár a kecskeméti Ziaja márkaboltban, hiszen vannak kész ajándékcsomagok és ajándékutalványok is vásárolhatók.
Kecskemét belvárosában a Ziaja márkaboltban hatalmas a választék a Ziaja termékekből. A népszerű márka teljes repertoárja ott sorakozik a polcokon. Az üzletben a több mint 500 féle Ziaja termék között az eladók készségesen segítenek mindenkit eligazodni.
Az érdeklődő új vásárlóknak mindig bemutatják a Ziaja családot, és termékcsoportonként ismertetik a főbb kozmetikumokat.
A lengyel Ziaja család elkötelezett a természetes összetevők mellett. A gyógyszerész házaspár 1989-ben alapította a céget.
Kizárólag környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokat használ a termékek előállítása során, és nem végeznek hozzá állatkísérleteket. A termékek több mint 90 százaléka vegan.
A márkaboltban minden kapható, ami szükséges a mindennapi bőrápoláshoz és tisztálkodáshoz, ráadásul az egész család számára, elérhető áron. Vannak külön női és férfi, valamint babaápolási termékek. A polcokon hab- és tusfürdők, arckrémek, testvajak, arcmaszkok, szérumok, bőrradírok, kéz- és körömápolók, testápolók, samponok, balzsamok, babaápolási termékek, hipoallergén termékek és a problémás bőrre a medical termékek egyaránt helyet kaptak.


S valamennyit a természet ihlette.
Az ősz beköszöntével, és a közelgő téli időjárás kapcsán előtérbe kerülnek a testápolók, testradírok, kézápolók. E téren is érdemes körülnézni az üzletben, hiszen nagyon sokféle termékből válogathatunk kedvünkre, bőrtípusunknak megfelelően.
Folyamatosan érkeznek az újdonságok is. Kaphatók már a C-vitaminos kozmetikumok niacinamiddal és – a sejtek energia- anyagcseréjét, és kollagéntermelést segítő – arckrémek is. Továbbra is népszerűek az antioxidánst és a hialuronsavat tartalmazó termékcsaládok is. De a felsorolásból nem hagyhatjuk ki a gazdagon tápláló kecsketejes termékeket sem.
Ráadásul havonta más-más kedvezmények és ajándékok teszik még csábítóbbá a vásárlást, hiszen az üzletben 4900 Ft feletti vásárlásnál egy értékes ajándékkal lepik meg a vásárlót, ami novemberben egy kecsketejes hajpakolás!
Decemberben pedig 30%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a már összeállított dobozok, a vásárlás után járó termék pedig – a tulajdonos szerint – legyen még meglepetés, de annyit elárult, hogy nagyon szép és értékes ajándék lesz.
Ezen akciók kedvet hozhatnak bárkinek a karácsonyi ajándékokhoz, hiszen nagy örömet szerezhetnek a család tagjainak a jó minőségű kozmetikumok. Egyébként arra is lehetőséget kínálnak, hogy a ziajás díszdobozba bárki maga állítsa össze a saját elképzelését. Aki azonban bizonytalan a bőrtípust illetően, annak ajánlják a figyelmébe az ajándékutalványokat.

ZIAJA Márkabolt: Kecskemét, Kossuth tér 5. (Otthon Mozi mellett)
Nyitva tartás: H–P 10.00–18.30, Szo 9.00–14 .00 óráig